Sunday, September 30, 2012

Magic pencil

Vredno je prebrat.
Vem da sem to že objavila na facebook-u, vendar morem še tukaj.


Tole sem enkrat zasledila na sprehodu po Mariboru. Sploh nisem prebrala, dokler nisem prišla domov. In od takrat sem zgodbo že mnogokrat prebrala.

Včasih ko samo začutim slabo voljo, preberem to. Tako pristno je napisano, pa vendar na otroški način. Otroci znajo. Otroci opazijo to kar mi več ne vidimo. Ali pa ne želimo videt. In čeprav je čisto navaden svinčnik ležal na tleh. Je domišljija naredila svoje. Ampak kljub temu, lahko vsak svinčnik postane čaroben. Jaz sem že kar veliko sporočilc, pisem, čestitk, voščil, dobila napisanih z čarobnimi svinčnikimi in so mi narisali nasmeh na obraz. (:

Love, Evelina

Friday, September 28, 2012

Pikapolonca

Morem priznat. Nikoli ampak res nikoli (ali pa sem, pa sem pozabila), nisem vedela, da se pikapolonici po angleško reče 7-spot ladybird. Čisto  preveč mi je beseda všeč. Saj pikapolonica mi je tudi všeč, ampak ne gre mi iz glave ta 7-spot ladybird. In ne ni mi všeč samo beseda, tudi pikapolonice so mi zelo lepe žuželke. Mislim da ene redkih.
Poleg tega pa se je ena znašla v naši kuhinji in ko sem jo videla, sem bila wiiwaawuu (če si znate predstavljat) (: . Prvo kar sem se spomnila je bilo, da jo nujno morem slikat in sem jo. Kasneje pa sem jo dala na dlan, šla na balkon, si nekaj zaželela in potem je lepotička odletela.

Je precej čudno, če rečem, da jo pogrešam? Je mogoče manj čudno, če rečem, da je edina pikapolonica s katero sem naredila takšen protokol: slikanje, želje, polet.






Ni lepa?
Love, Evelina

Thursday, September 27, 2012

Beautyshoot: Rose

Moja inspiracija je bila rdeča vrtnica. Fotografinja sem bila jaz, tudi model sem bila jaz. Pa naličila sem se tudi sama. Pravi multipraktik že. (: Prikazanih je več čustev. In vse v mojih najljubših barvah: črna, rdeča in bela. Obljubim naslednjič me vidite v drugih.

Lak: Manhattan / Podlaga: Oriflame/ Puder: Alverde / Tuš: Essence  / Šminka: nevem

Vse slike so neobdelane, razen pri zadnji je manjša uporaba PS-ja in pa obrezovanje, prve in četrte.




















Love, Evelina

Wednesday, September 26, 2012

One

Ena slika iz leta 2008... Meni še danes zelo lepa. Izgleda, kot da je slikano iz vesolja. Noro.!




Ena slika iz Instagrama... Po napornem dvournem treningu. Ampak na koncu sem bila zadovoljna.


Ena slika iz webcama, ki je nastala v četrtek, po fotoshootingu in sporočajo vam tole:


Naj bo ljubezen vsepovsod okoli vas...
...in nikoli ne dovolite, da morate pretvarjat svoj nasmeh... (:

In če to upoštevate, potem imam jutri za vas prav posebne fotke.
Vas že zanima?

Love, Evelina

Tuesday, September 25, 2012

...


Srečna sem in ni posebnega razloga.! (:

Včasih 6 besed pove več, kot 600. Vsem želim prelep večer.

Love, Evelina

Monday, September 24, 2012

Tekmovanje.



Brskam po internetu in najdem neko tekmovanje. Preberem in takoj me je zanimalo.
Če se spomnite sem vas pred malo več kot dvema tednoma, prosila da mi daste en glas. Bilo je glasovanje na Fashionbloger. si. Tekmovala sem s svojo kreacijo in s to fotografijo:


In prišla naprej. Tako sem bila 14.09. v Ljubljani, natančneje v Cityparku. Punce smo se zbrale na kupo in bilo je zanimivo. Seveda smo takoj padle v pogovor, se spoznavale, se spraševale tako bo potekalo in se imele super. Čeprav je bilo prisotne tudi nekaj treme.

Prvo so nas morali »poparčat« in jaz sem bila ravno z Laro, s katero sva se takoj zaštekali, obe tehtnici, težave s tehtanjem, to ali ono. In ko sva ugotovili, da bo ena od naju mogla it, ni bilo ravno prijetno. Ampak to je samo tekmovanje. Potem smo pa dobili temo, na listkih:


In bilo mi je všeč. Samo trgovina S.Oliver Selection. Ne me hecat, še nikoli nisem bila v tej trgovini. Super, torej bo izziv. Triumph, mala malica (:

Zadnji sva bili na vrsti mi dve z Laro, že precej lačni in utrujeni, od čakanja. Jedla sem nazadnje ob 9h zjutraj. Takrat ko sva pa bili na vrsti, pa je bila ura že 18h. Spomnim se, da me je že začela bolet glava, ampak ko sva imeli tistih 10 minut časa za pripravo obeh stajlingov v trgovini. Ja, obeh. Triumph je izpadel. Jah, zdaj pa v S.Oliverju Selection , ti najdi na temo upornica z romantično dušo oblačila. Nobena upornica z romantično dušo, ne bi šla v to trgovino. Pa brez zamere trgovini. (: Še en izziv. Torej takoj, ko sem začela pripravljat stajlinge, me več ni bolela glava in popolnoma sem pozabila na lakoto. Ob 19h je bila kratka modna revija in kasneje so izbrali. Spodaj je video, kako je to tekmovanje potekalo. Na koncu sem tudi jaz z zelo preresnim obrazom (:



Naprej nisem prišla in pri tem ni popolnoma nič narobe. Bila je prijetna izkušnja in lepo je spoznat prijetne ljudi. Zdaj so še ostale samo tri punce in vsem trem želim ogromno sreče in naj zmaga tista, ki si to najbolj zasluži.

P.S. Skoraj bi pozabila. Vsem najlepša hvala, ki ste glasovali. Nekateri ste me prav prijetno presenetili. Sploh, ko sem videla, da ste delili na fb, pa čeprav vas sploh prosila nisem. Polepšali ste mi dneve (: Hvala.!

Love, Evelina

Sunday, September 23, 2012

Today


Z vami delim eno od mnogih slik, ki smo jih posneli danes. Moja malenkost je bilo poziranje. Bilo je super. Slikali smo predvsem na avtobusni postaji v Mariboru in pri klubu Plusminus. Odločili smo se za malo drugačno slikanje. To pomeni, da sem se pred slikanjem morala tudi razgibat (:.

Ko sem bila mala sem naredila vse, moško in žensko špago, špago v zraku, še več stvari sem naredil ko sem začela hodit k jazzu. Ampak ko sem končala z plesom pa je vse začelo pešat, nekatere drobnarije sem še lahko naredila, ampak to ni nič v primerjavi kaj še želim. Zato sem se po mnogih letih odločila, da vsak dan delam raztegovalne vaje in vaje za moč. In to je rezultat mojega dela v enem mesecu. 


No, ja... To ni rezultat mojega dela v enem mesecu, ampak današnjega slikanja. (:

Kako se vam zdi?

Love, Evelina

Saturday, September 22, 2012

London Fashion Week S/S 2013



Naj več povedo slike iz modnih pist in iz ulic. Vse kar je pritegnilo moje oko...







Čevelci, ki so hodili po londonskih ulicah v času tedna mode:




Kelly Osbourne



Francesca Burns of Vogue U.K. ali Miroslava Duma?

Katera vam je bolj všeč.?
Jaz sem vsekakor za Miroslavo Dumo, v varianti dolge oblekice. Mogoče ve kdo, kateri oblikovalec/znamka je to?

Kako se vam zdijo stvari, predvsem čevlji, so zanimivi, ne?

Love, Evelina

All photos from style.com & nymag.com.

Friday, September 21, 2012

Movies



Zelo rada gledam filme. Ravno danes sem si vzela čas za enega. Ni bil ravno zelo zanimiv, bolj zapleten. (: Ampak mi ni žal. Danes bom z vami delila nekaj scen iz filmov, mojih najboljših.

Vse filme, ki sem jih gledala nazadnje pa lahko najdete tukaj: 

Delim z vami, če slučajno kdo ne ve, kaj bi gledal in tukajle lahko dobi idejo. (:



Taare Zameen Par



Before Sunrise

Braveheart

Cidade De Deus

The Man From Nowhere

Poznate kakšnega od zgornjih filmov.? Povem vam, da so res vredni ogleda. Kot vidite pa gledam vse, nekako najmanj me pritegnejo grozljivke. Ostalo pa je super. Tudi stari filmi od leta 1950 naprej, niso slabi, pa plesni(to itak obožujem), pa vseeno je ali so indijski, kitajski, japonski, francoski,... 10x boljši so od ameriških. Ampak vsak ma svoj okus in tako je prav.

Kaj pa imate vi radi? Predlogi dobrodošli.

Love, Evelina