Thursday, August 8, 2013

My 1st giweaway

Pa je tukaj za moj prvi rojstni dan, tudi moj prvi giveaway. Podarila bom kar dve stvari z darili.

Vse stvari so na novo kupljene in popolnoma neuporabljene.

1. Manhattan lak za nohte (koralne barve) + darilo


2. Verižica + darilo



Vse kar morete narediti je:
1. Všečkajte mojo facebook stran (Tukaj!)
2. Napišite komentar (spodaj pod to objavo, vse kar potrebuješ je google račun, lahko pa tudi kot anonimnež), kaj vam je na mojem blogu všeč ali kaj vam ni in dobro utemeljite. Zraven dopišite tudi številko izdelka, ki bi ga radi imeli ter vaš email, da vas bom ob zmagi lahko kontaktirala. Komentar se ne bo takoj izpisal, saj ga morem prvo moderirat oziroma preverit.

Pravila:
Če česa ne naredite nimate možnosti za zmago. Tekmujete lahko vsi, ki ste iz Slovenije. Časa imate teden dni, torej do 15.08. Zmagovalca/zmagovalko bom izžrebala s pomočjo Random.org.
 

Za kakršnokoli vprašanje me kontaktirajte na fb ali na email.

Love, Evelina

15 comments:

  1. Zelo všečen giveaway! Sem pritisnila "like" na FB:)
    Pravzaprav mi je všeč vsak post, ki ga objaviš. Najbolj všeč pa so mi posti, ki vsebujejo veliiiko fotografij (kot npr. tiste iz morja), ker jih zelo rada gledam.
    Želela bi si verižico, ker jih v bistvu nimam kaj dosti (samo ena, ki jo nosim tu pa tam).
    vannsie@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Super giveaway!
    Kaj mi je všeč na blogu? Tvoj način pisanja oz. razmišljanja, se velikokrat najdem v tvojih postih ;) in pa seveda fotke!
    Izbrala bi lakec. mail: blog@canyouimagine.eu

    ReplyDelete
  3. Tvojo fb stran sem všečkala že zdavnaj :) Tvoj blog je zanimiv za branje, včasih poučen, ima koristne nasvete, recepte (tudi če se kateri ne posreči ga objaviš in to mi je všeč, ker nas spomniš da nam vsaka stvar ne uspe vedno prvič in da ni treba obupati zaradi tega). Ljudje, ki radi poskušajo nove stvari so mi zelo všeč! Imaš velik smisel za fotografiranje in všeč mi je, da nas razveseliš z lepimi slikami. Všeč mi je tudi, da pogosto pišeš o živalih in da jih imaš rada. Tvoj blog je prvi, ki sem ga sploh začela spremljati in mi je najljubši od vseh! Res imaš veliko idej. Ne vem, če je kakšna stvar, ki mi ni všeč. Mogoče samo slovnične napake (nekatere niso tako majhne. Vejic in takih malenkosti ne gledam). Ampak ne vzami tega kot slabo. Blog je fantastičen in naj takšen tudi ostane.
    Love,
    Tina

    ReplyDelete
  4. Izbrala bi pa lak. Barva mi je zelo všeč

    ReplyDelete
  5. Tvojo facebook stran imam že nekaj časa "lajkano". :)

    Na tvojem blogu mi je všeč, da pišeš tudi o vsakdanjem življenju in z nami deliš svoje misli, čeprav je blog bolj modne narave. Sicer rada spremljam modne bloge in občudujem fotografije, ki jih blogerji ustvarjo, ampak si pa edina (na moji listi blogov) pri kateri poleg pregledanih fotografij z veseljem preberem še pisni del. Verjetno ravno zato, ker se posti niso usmerjeni samo v modo ampak se lahko v tvojih razmišljanjih še kje najdeš ali pa jih primerjaš s svojimi. :)

    Všeč sta mi oba izdelka ampak bi izbrala lak, ker je res lepa barva. :)

    spela.vucajnk@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Všeč mi je tvoja pozitivna naravnanost, realnost in radovednost. To, da pišeš o vsem, kar ti pade na pamet, to, da si zvesta sama sebi, to, da si zelo interaktivna s svojimi spremljevalci in bralci, to, da lahko vedno razvijemo debate še naprej ;) Skratka, res rada pridem na tvoj blog, ker vem, da me ne bo nikoli razočaral. Keep up the good work :)
    Verižica je ful lepa, ampak ni ravno moj stil, tako, da se bom odločila za lak :)
    Mail: dejazu.blog@gmail.com

    <3

    ReplyDelete
  7. Tale blog mi je všeč ker:
    - so zelo raznolike, zanimive teme
    - ker je v slovenščini in se mi ni treba matrat s prevodi :-P
    - pišeš zelo zabavno in se znaš pošaliti tudi na svoj račun
    - ker je vedno prisotnih tudi veliko zanimivih fotografij

    Izbrala bi si pa lak. :-)

    Mail: mklemse@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Tvoj blog že kar nekaj časa z veseljem prebiram, komentirala pa mislim da nisem ravno velikokrat. Všeč mi je, da pišeš o vsakdanjih stvareh in si vedno tako pozitivno usmerjena in vidiš lepoto v še tako majhnih stvareh. Pa tudi ko objaviš kakšen posnetek s pozitivnim sporočilom verjamem, da marsikomu polepšaš dan-vsaj meni si ga že :)
    Verižica je božanska, tako da se je ne bi branila, če bi jo dobila :D
    Še enkrat čestitke ob 1. rojstnem dnevu pa le tako naprej ;)

    ReplyDelete
  9. Pa še moj mail (pozabila...ups:) ): pozinka@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Da bo še en moški med vsemi ženskimi komentarji. Po pravici sem tvoj blog začel spremljati od tvojega prvega komentarja na mojem blogu. Vsakič malo preverim kdo obiskuje moj blog in kakšen je njegov blog. Ker so tvoje objave zanimive, ga tudi redno spremljam (objave v avgustu so sploh dobre). Glede darilca pa je tako, da se moja boljša polovica verjetno ne bi branila verižice.


    easyreceptiblog@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Sploh nevem, kako naj začnem, ker je tvoj blog super! Že to, da pišeš vsak dan, je veliko. Všeč so mi tvoje teme, vsakič nekaj novega in zanimivega. Pa tudi tvoj logo je lep :D Si ena redkih, ki piše v slovenščini in to spoštujem. Poleg tega pa še zelo lepo fotografiraš, pa tudi sama si na fotografijah prečudovita. Negativnih komentarjev o tvojem blogu nimam. Izbrala bi 1. darilo, torej lakec. Moj mail je julija.zupanc@gmail.com
    Lp, Julija :)

    ReplyDelete
  12. Waw giveaway! Em kaj mi je vsec na tvojem blogu? Predvsem ta tvoj optimisticen nacin pisanja ki te kar potegnbe v objavo in tudi ce nimas casa za prebiranje objav te prreprosto pritegbe in nemores si pomagati ampak preprosti kliknes objavo in pricnes z branjem. Super blogerka model in po predvidevanju krasne oseba in upam da te bom kdaj imela priloznost tudi v zivo spoznati. Peace and love
    Sara

    Verizica oz st.2
    Sarak959@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Vsake tvoje objave se zelo razveselim, čeprav ne komentiram vedno. Všeč mi je tvoja 'samosvojost'. Všeč mi je, da kljub temu, da se ukvarjaš z modo velikokrat objaviš tudi kaj iz tvojega vsakdana, potovanj... Če sedaj pomislim, katere objave se najprej spomnim je zagotovo tista 'česa ne bi nikoli oblekla'.

    Zaljubila sem se v tole verižico. Mislim, da bi zelo lepo povdarila moje modre oči in rahlo zagorelo kožo.

    Držim pesti.

    mail: jasmina.perkoo@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Všeč mi je tvoj stil pisanja,razmišljanja in raznolikost tem.
    Lajkam tvoj fb,in verižico,za katero upam,da jo dobim :)7

    tjasa pika jovanovic afna gmail pika com

    Lp :)

    ReplyDelete
  15. Čestitam prvi rojstni dan ! Na blogu mi je všeč tvoj stil pisanja, tvoja krativnost..itd. Lajkala fb stran in sledila blogu, ker je res super. In sicer sem za oboje, tako lak kot tudi verižico.

    Lp !

    ReplyDelete