ABOUT ME

Pozdravljeni,
sem Evelina, rojena leta 1993. Prihajam iz Slovenije, natančneje iz Maribora. Uspešno sem končala Srednjo šolo za oblikovanje v Mariboru kot modna oblikovalka. Ne bom rekla, da sem že kot otrok imela željo postati modna oblikovalka ali manekenka. Kot majhna punčka se spomnim samo, kako me je mama vedno lepo oblačila. Potem pa je ta majhna punčka postala upornica, ki se je močno upirala temu, kar ji je mama pripravila za v vrtec ali šolo. Zaradi oblačil sva z mamo imeli velika nesoglasja, ki so danes samo lep spomin. (: V srednji šoli me je začelo zanimat ogromno stvari: sociologija, psihologija, umetnostna zgodovina. Želela sem potovati, čim več doživeti. Se resneje ukvarjati z modo in manekenstvom. Pisala sem si sezname filmov, ki sem jih pogledala in knjig, ki sem jih prebrala. Začela izpisovati citate in verze. In z vso to mojo radovednostjo sem začela leta 2009 prebirati raznorazne bloge. Ko sem končala s srednjo šolo sem si rekla: »Jaz želim vse to, kar me zanima, vnovčiti. Hočem se poglabljati v vse stvari, ki me zanimajo in jih deliti na blogu.« Tako je 8. 8. 2012 nastal blog Evelinamalina. Datum nastanka seveda ni naključje. Ta datum je zame nekaj posebnega. Zakaj? To naj ostane skrivnost. Najprej sem želela imeti modni blog, ampak je kar težko najti fotografa, ki te bo vsak dan fotografiral. Čeprav po pravici ga nisem niti iskala. Mogoče zato, ker sem želela dati nekaj več kot samo vsakodnevne outfite. Želela sem vam dati sebe in vse kar sem jaz. Tako da, če sem vam všeč, si še pišemo in mogoče vidimo. Če ne, pa mogoče v kakšnem drugem življenju (;

Torej na kratko:
Sem manekenka od leta 2010 (resneje). Nastopila na približno 50 modnih revijah po celi Sloveniji. Bila že na veliko slikanjih. Meni najpomembnejše je bilo leta 2012 v Milanu.
Sem pomočnice stilistke od leta 2012 ter moja največja odgovornost je učenje otrok manekenske hoje in plesa. To počnem od leta 2010.

Tako lahko na mojem blogu berete o:
- modi (zakulisja modnih revij, slikanj, moji outfiti,…);
- lepoti (izdelki ki jih uporabljam,…);
- mojem razmišljanju (globoke teme, inspiracijske misli);
- potovanjih;
- znanih osebnostih, ki so pustili pečat na meni;
- prehrani (nekaj receptov in »kiksov«, ki so se zgodili v kuhinji)
- telovadbi in
- stvareh, ki sem jih naredila sama.

Vabljeni popolnoma vsi in upam, da se skozi komentarje tudi pobliže spoznamo in rečemo kakšno besedo ali dve ter izmenjamo kakšno mnenje, utemeljeno z argumentom, saj se mi zdi to zelo pomembno.

Za kakršnokoli sodelovanje, pomoč ali vprašanje me kontaktirajte na moj elektronski naslov 100lina@gmail.com.

Hvala za obisk.

Z ljubeznijo, Evelina

P.S. Marsikdo se je že spotaknil ob moje slovnične napakice. Tako da tukaj povem drugič in zadnjič (: Moj blog je vseeno moj blog. Ni to resna spletna stran, kakšne novice ali kaj podobnega. Moj blog je z napakicami, tako kot sem tudi jaz (: Poleg tega pa včasih zelo rada napišem kaj v evelinščini ali v slengu ali pa kako drugače. Kogar motijo napake ne rabi prihajat na moj blog. Kogar pa ne motijo pa je več kot dobrodošel. Pri tem pa ne pozabite: Nihče ni popoln! (:

3 comments:

 1. Tukaj pa še je odgovor na Ninino vprašanje:
  Če ne bi bila manekenka, kaj bi želela biti, tudi če za to v realnem svetu nimaš talenta? In kakšen talent še imaš, ki bi ga lahko izkoristila, če ne bi več iz nekega neznanega razloga bila v svetu manekenstva?lp :P

  Hmm, to je kar težko vprašanje. Ampak po kratkem razmišljanju, sem se spomnila kaj bi rada bila – stevardesa. Ko sem bila mala sem se želela naučiti veliko jezikov. Kar kmalu pa sem ugotovila, da mi to ne leži. Tako da ja, vsekakor stevardesa. Spoznavala bi nove ljudi, kulture, države in letela.
  Če ne bi bila v svetu manekenstva in mode bi se vsekakor še bolj posvetila moji drugi ljubezni plesu.
  Hvala za vprašanje. (: Lepo bodi.

  ReplyDelete
 2. Joj zadnji del mi je tako všeč! :)

  Tvoj blog - tvoje besede. Ljudje pa naj slovnico pustijo pri miru!

  :) <3

  ReplyDelete