Wednesday, October 1, 2014

BEAUTY-What Have You Been Waiting For?

Še en izdelek, ki je priletel z menoj iz Slovenije. To je paleta 12 šimrastih in 6 mat senčk pod imenom What Have You Been Waiting For?, znamke Makeup Revolution. Sama se, ko je vročina zelo redko naličim in tudi sicer senčk ne uporabljam pogosto. Če pa jih že uporabljam, pa so to točno takšne kot jih vsebuje tale paletka, naravne v kombinaciji z črno senčko.
Paletka je lepe, elegantne črne barve z ogledalom in čopičem za nanašanje senčil. Kljub temu, da imam veliko raje mat senčke, mi tale niso ravno všeč, saj je pigmentnost zelo slaba. Medtem ko sem nad šimrastimi senčkami navdušena. Tudi obstojnost le teh me je presenetila, saj so kljub vročini in potenju zdržale celo popoldne. Primer makeupa si lahko ogledate spodaj.




Make up iz šimrastih senčk.
Cena paletke je 8,95 in jo lahko najdete tukaj.

Kako ste vi zadovoljni z paletkami in kako sem vam zdi make up?

Love, Evelina

5 comments:

  1. Uuu, nisem te navajena z bolj temnim makeupom. Meni so všeč, vendar najbolj sem se zaljubila v baked mini palettke :)

    ReplyDelete
  2. Zelo so mi všeč odtenki v tvoji paleti. Jaz sem tudi z mojo zadovoljna, ker se mi zdi za ceno zelo dobra kvaliteta teh šimrastih senčil. Bi še kar tvojo imela, ker so odtenki nekako po mojem okusu:). Lep makeup in na sploh zanimiva postavitev fotografije:)

    ReplyDelete
  3. Res lep make-up si si naredila :)

    ReplyDelete
  4. Thɑnks veгy nice blog!

    My ρage: Bella Teeth Whitening

    ReplyDelete