Thursday, October 16, 2014

Tujina-Za lepši dan

Dobro jutro.
Še ena »zgodnja« objava. Danes je bila za menoj zelo težka noč in to zato, ker nisem mogla spat. Ob 3h zjutraj sem prepisovala meni ljube citate iz knjige, ob 4h sem gledala TED pogovor, okoli pol 6h sem začela gledat Ellen. Takrat sem se odločila, da ne grem spat, ampak da grem slikat sončni vzhod. Bilo je zelo težko, ob 7h, dvignit rito iz kavča, se oblečt in it ven fotkat. Ampak na koncu sem šla, iz jeze. Takoj po parih minutah in korakih je jeza zbledela. Saj to kar sem videla, je bil pravi balzam za dušo.

Več pa naj povedo fotke…




Ko sem že mislila, da je to to za danes, sem...




... zagledala tole... Nasmešek do ušes...





 Ko sem nahranila navdušenega otroka v sebi, se je začel že oglašat želodec, zato sem skočila v pekarno in nama kupila zajtrk. Zdaj pa je čas za spanje... Vsaj upam (:

So vam všeč slike in sončni vzhod? 

Z ljubeznijo, Evelina

12 comments:

  1. Čudovite slikce! <3 Sploh zadnja in 4. od spodaj navzgor. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sandra (: Vse so brez photoshopa, samo prva ima malo kontrasta. Res je bilo magično.

      Delete
  2. ZAKON! Bravo, res, to ti je produktivna nespečnost!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je. Haha, finta je da sem spala samo 4 ure pa sem super (: Smešno

      Delete
  3. Waw čudovito :) naslednjič ko ne bom mogla do jutranjih ur spat bom mogoče tudi sama dvignila rit in šla raziskovat jutranje lepote :)

    ReplyDelete
  4. šele zdaj sem ugotovila da je nekaj mojih komentarjev bilo neuspešno objavleno ahhahah fail. no upajmo da mi uspe objavit in da ne zaje*em spet ahah. meni usebno so ljubši sončni zahodi. čeprav je pa res da so tudi sončni vzhodi sami po sebi ful lepi. ponavadi dočakam oboje sploh med poletnimi počitnicami po bedim dolgo v noč oz. jutro in hodim spat ob sončnih vzhodih. super objava + super si ujela tele momente res :)

    ReplyDelete
  5. Vau, čudovite fotografije! :)

    ReplyDelete
  6. Waw, waw, waw in še enkrat waw čudovite fotke! Vredne občudovanja, bom sama storila enako, ko naslednjič ne bom mogla spat :D xoxo, upam da uživaš v svojem novem domu!

    ReplyDelete
  7. Wau fotke! Res me zamika, da bo to moja naslednja turistična točka! :)

    ReplyDelete