Sunday, December 9, 2012

Ena za hec!

Danes sem dobila na fb zid:
Evelinka se je polenla in sem vedla, da je bilo mišljeno z blogganjem. Pa sem napisala, da sem se res malo polenla, ampak da je kriv prehlad. Potem pa odgovor:
Pol pa en cajcek pofotki pa napisi kako se pocutis da socustvujemo s tabo.

Zdaj pa pišem tole objavo malo za hec. Samo bo brez slike, ker sem malo lena (:
Bom pa napisala, kako se počutim, ampak se bojim, da nihče ne bo mogel sočutvovat. Pa veste zakaj, ker nebom jamrala, kako zelo me vse boli. Pa kako mam rdeč nos, ker si ga vsakih 5 minut brišem. Pa kako pijem čaj že 3 ure, ki je brez okusa, pa kaj je še najhujše hrana je brez okusa. Pa kako nemorem it na sneg, kjer bi delala snežake pa angelčke, pa zebe me...
Če bi napisala to, bi vsi sočustvovali.

Ampak z mano in v moji glavi se dogaja nekaj čisto drugega. Seveda, pa se morem zahvalit prijateljici, ki je napisala, da naj prehlad odženem tako, da pijem ingverjev čaj in gledam Tadeja Toša. Pa sem ga 1h, pa pila čaj, ki ni bil ingverjev, ampak je vseeno kul, pa še z okusom je (: In potem sem se smejala in gledala videe in pozabila, na to da sem si sploh želela it na mraz, pa da imam rdeč nos, pa skozi nos že lahko diham, pa litre čaja poleg spila in zdaj je svet lepši in boljši.

Lahko kdo zdaj sočustvuje z menoj oz. se smeji?

Ne delat iz slabe situacije še slabšo... Naredi si boljšo.!

Love, Evelina

2 comments:

  1. Čimprej ozdravi, pa ti se še kr naprej smej, smeh je pol zdravja ;)

    ReplyDelete