Monday, December 3, 2012

Tutto e veramente bello!

Tutto e veramente bello!
Najbrž ne veste kaj pomeni. To pomeni Everything is really beautiful... in jaz se popolnoma strinjam s tem.
Od kar sem prišla iz Milana, mi je italijanščina še toliko bolj všeč. Začela sem gledat italijanske filme z angleškimi podnapisi, tudi nekaj pesmi se je že nabralo.

Tako da, če poznate kakšen italijanski film, prosim dajte mi vedet in priporočat.



Vrnimo se k temu, da so vse stvari lepe. Sploh pa če vidiš tako božansko nebo. Saj je res, da jaz že ob čisto normalnem sončnem vzhodu/zahodu postanem navdušena. Ampak mislim, da če bi vidla kaj takega v živo, pa spat ne bi mogla. Pa saj to je vredu. Navdušenje dela ljudi žive in jaz sem med njimi.

Love, Evelina


5 comments:

  1. Life is beautiful. Super italjanski film, krut in žalosten ampak v celoti lep :) Nagrajen z več oskarji :)

    ReplyDelete
  2. ko sem bla majhna sem se učila italjansko, pa tudi nonstop sem italjanske risanke gledala. Prvi film ki mi je prišel na pamet je La vita e bella, pa slišala sem, da so o Tre metri sopra il cielo govorili, ma mi ga ni še uspelo gledat :P drugače pa mi italjanščina ni ne vem kaj, jaz sem bolj za francoščino ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katja in Maja, La vita e bella sem že gledala v drugem razredu.. Mislim da se tega film a ne da zgrešit.. Mi pa je zanimiv ta film Tre metri sopra il cielo, spominja me na španski film Three Steps Above Heaven (2010).. in mi je bil zelo všeč. Tako da mislim, da z to italijansko verzijo bo še boljši..

      Delete
  3. La dolce vita. :) sama ga še nisem gledala, ampak ga imam v načrtu. Drugače pa ja Tres metros sobre el cielo (mislm da je to eno in isto kot Three steps above heaven). Sama sem ga pogledala ravno včeraj in moram reči da je super. :)
    drugače pa super blogec. :) lahko si slediva če si za. ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala za predlog je že dol in na čaka, da se ga lotim (:

      Delete