Tuesday, January 29, 2013

Lost

WE MUST LET GO OF THE LIFE WE HAVE PLANNED,
SO AS TO ACCEPT THE ONE THAT IS WAINTING FOR US.
-   Joseph Campbell 
 odebeljene črke  (:


Ne nisem izgubljena, samo pogledala sem serijo Skrivnostni otok. (:

 
Zdaj pa bom gledala Gilmore Girls, ker sem enkrat začela pa sem zaradi neznanega razloga končala, samo od 5. sezone naprej. Torej me čakajo samo tri sezone. Všeč mi je to razmerje med hčerko in materjo z veliko humorja. Prav zanima me konec. (lepi oblekici,ne?)


Potem pa me še čaka Smallville, tudi tega sem že gledala pred nekaj leti, samo sem odnehala, ker sem čakala na epizode in obupala. Zdaj je že končana in to kar z 10. sezonami. Gledala bom ob 8. naprej, tam kot sem končala. 

Torej 6. sezon potem pa nekaj novega, zato predlogi prosim. Najraje imam če je to serija, ki jo je že konec, da jo pogledam v "enem delu" brez čakanja.
Torej gledaš kaj zanimivega? Ali poznaš, kako dobro serijo? Deli z menoj.

Love, Evelina

6 comments:

  1. Pogledala sem že Lost, House, Gossip Girl in Razočarane gospodinje. Te so že vse končale. Trenutno pa gledam The big bang theory, ki pa ni še končan. :) Naprej pa še ne vem kaj bom ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Točno ja. Gossip Girl še bom do konca pogledala samo nevem sploh kje sem končala :P Kako pa je The Big Bang Theory? (:

      Delete
  2. dobre serije, sploh Skrivnostni otok. :) Sam trenutno gledam Preiskovalci na delu: NCIS, Vampirski dnevniki in House. :)

    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja res so dobre :P Vampirski dnevniki to mam namen gledat, samo ko bo konec.. :P

      Delete
  3. gossip girl, how I met your mother (to sem danes gledala;), mentalist, white collar, switched at birth, ghost whisperer, sex and the city (zdej maš pa pred tem še carrie bradshaw diares), fairly legal, castle, awkward... :))))
    http://watchseries.biz/ drugače maš pa na tej spletni strani vse serije. :))

    ReplyDelete