Sunday, July 14, 2013

6 stvari, ki jih ne bi oblekla

Dobro jutro. Ura je pol šest. Danes sem malo zgodnja ker odhajam na morje. Tako da si pišemo čez en teden.

Bom pa vam napisala o stvareh, ki jih nikoli ne bi oblekla ali obula. Vsaj za enkrat.
Vrstni red je pomemben: od najslabšega do še dokaj sprejemljivega. Prva serija slik meni grdih variant, druga serija malo lepših.

 1. Crocsi. Udobni? So. Lepi? Niso. In prosim lepo, čevlji so lahko udobni, kot tudi lepi. Ne pa, da se delajo norca... In naredijo nekaj takšnega. Katastrofa. Čeprav sem ujela nekakšen nov model crocsov, ki ju vidite spodaj in sploh ne izgleda slabo (od daleč).




2. Pajkice. Rada nosim pajkice. Vendar mislim, da bi se že punce morale zavedati, da se zraven nosijo daljše majice ali bluzice, sploh če so pajkice prosojne. Pravtako, da ne pristajajo močnejšim postavam in da imate lahko majico noter izjemoma, če je to visoki pas in če imate postavo za to.




3. Birkenstock. To so oni natikači, ki so jih najbrž pred nekaj desetletji nosili samo moški. Potem pa si jih je obula Kate Moss in potem so v podjetju rekli, zakaj pa ne bi naredili še žensko kolekcijo in tako je prišla. Kasneje pa so začeli delat še japonke in te so mi celo malo bolj všeč. Pravtako udobni, ampak to ni za mene.



4. Uggice. Udobne, ampak to je vse kar lahko rečem za te copate. Najhuje pa je ko vidim ponošene, da se jim vse skupaj že upogiba in si tako dekleta uničujejo stopala.




5. Visoke gladiatorke. So lepše verzije in grše verzije. Ampak si jih ne predstavljam na mojih nogah. Mogoče samo tiste z visoko peto.





6. Živalska tekstura na oblačilih ali dodatkih. To mi enostavno ni všeč. Nikoli nisem nosila in ne znam si predstavljat, da bi. Nimam potrebe, da bi se zakomuflažirala, saj nisem leopard, ki v zasedi čaka na plen. Zebrasti vzorci še najbolj pridejo v poštev. Sploh obleke so katastrofa, tudi majice ali pa plašči. Nekako pa še lepo izgledajo hlače ali kakšni šali. Ampak mora bit potem styling zelo dobro dodelan. Kot ta prvi naprimer:


To je mojih 6 stvari in vse kar je napisano je samo moje mnenje. Punce, kaj pa ve, ali vam je katera od teh stvari prirastla k srcu? Fantje, ali kaj od tega radi vidite na puncah?

Uživajte in imejte se radi.

Love, Evelina


21 comments:

  1. Hja, bi se dalo komentirat marsikaj... Ženske v croscih in oblekci še nisem videla in upam da jih ne bom NIKOLI! Kar se tiče pajkic (ampak predvsem črnih)... Predlani sem še z veseljem nosila pajkice, imela sem jih kar pogosto letos pa se mi zdi da je ta zadeva šla popolnoma iz mode!!! Sploh jih ne želim več nositi, kaj šele da bi si jih kupila. V poštev pridejo le tiste s kančkom usnja ali v malce bolj kreativnih barvah. Kar se tiče pa majic - da! Dolge majice čez njih - absolutno!!!! Tiste na slikah, ki si jih objavila spodaj so pa noro lepe! O birken stocksih tudi ne mislim govoriti. Ne rabimo ponavljati za Kate Moss, ona jih je nosila predvsem za denar - to vemo vsi do zadnjega ;) Uggice rada nosim, ampak še nikoli v življenju se mi ni zgodilo, da bi se mi tako pomučkale! Prej so romale v koš! O leopardjih vzorcih pa tako ali tako ne mislim izgubljati besed ! :) To ni v modi že iz... Ma niti se ne spomnem od kdaj... Lahko si jih privoščijo samo ekstravagantne modne navdušenke. One si lahko marsikaj :)))

    Gladiatorke pa so mi naravnost čudovite!!!
    Res... bi si jih takoj kupila, ampak sem bolj mala kot velika tako da ja... Se strinjam, gladiatorke na peto pa bi bile prva liga!!! :)

    Lepo se imej na morju!! Pa poslikaj kaj ;) ***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo razumem to o majhnosti in kako moreš pazit, kaj obuješ in oblečeš.
      Brezskrbi brez fotoaparata nikamor :D *

      Delete
  2. Se strinjam z napisanim. Crocsi in ugice so meni oboji zelo grdi in nobenih ne bi nikoli obula. Pa nikoli nisem razumela, kako lahko punce nosijo pajkice kot hlače, meni to zelo grdo izgleda. Tunika čez, nujno! Edino živalski vzorci so mi všeč, sploh na kakih šalih, seveda pa najbolj na nohtih. :)

    ReplyDelete
  3. 1. Crocsi? HELL NO!
    2. Pajkice?
    - Prekrite z majico na postavnih ženskah? Škoda :P
    - Prekrite z majico na debeluškah? Pametno!
    - Neprekrite na postavnih? Zakon ;)
    - Neprekrite na debeluškah? OMFG
    3. Birkenstock? Ženski model ja, moški nikakor!
    4. Uggice? Tak kot si napisala ;)
    5. Visoke gladiatorke? Emm.. No.. Nobene gladiatorke v bistvu..
    6. Živalski vzorci? *bruuuuuuuuuhhh!!!*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa saj ni nujno, da ima postavna ženska dobro rit. Sem že vidla najbolj suhe s povešeno ritjo. Sam pravm :)
      sploh pa naj obleče vsak kar mu paše. Če se nekdo počuti dobro z ugicami, pajkicami z nepokrito ritjo in leopardjim vzorcem hkrati ... rock it :) Sj konc koncev noben ne nosi ničesa za druge (upam, da), nosiš zase in na sebi.

      Drugače so pa uggice že passe po mojem mnenju pa še boge ovčke umirajo za to :/

      Delete
    2. To se pa strinjam ja. Ampak pri moških je pač tak, da če vidijo postavno žensko, včasih ne opazijo povešene riti :P...
      Sem tudi jaz zagovornica tega, da vsak obleče to kar mu paše in kar sam želi. Ampak zgoraj napisano velja izključno zame. Sploh ne gledam kako so drugi oblečeni, ampak samo kako pa za moj okus to ni lepo, ali pa kako ga spoštujem ker si drzne pokazati svoj nenavaden stil. (:

      Delete
    3. Zdj bi lahko razvili še debato o tem, kaj pomeni biti postaven - za nekoga je lahko to suha ženska brez oblin, lahko je suha ženska z dobro ritjo in prsmi, lahko je full curvy aka Kardashian, lahko je atletska postava, lahko je hruška, lahko je brez riti in ima joške ... :D Sploh pa biti postaven ne pomeni biti zdrav, to bi bla lahko še naslednja debata, ampak pustimo to za naslednjič ;PP

      V glavnem, šla sem na prvi smoothie v Rdečo češnjo in sem ful navdušena! ;) Zdaj so še v Qlandiji odprli smoothie bar. :)

      Delete
    4. Ohh, to pa je odvisno od posameznika in res bi midve vedno lahko razvijale debate. :D To mi je prav všeč :P
      Uuu, kak dobro. Sem vesela da si šla in da si navdušena. Res ste v NM lahko srečni. Ti prav zavidam. (:

      Delete
  4. Se strinjam z vsemi šestimi stvarmi. Pajkice sicer nosim, ampak samo pozimi kot nadomestek žab, nikoli pa kot hlače, ker mi je to res grdo. Pa včasih obujem moževe crocse, ko nesem smeti.

    ReplyDelete
  5. Jaz se strinjam z vsem kar si napisala. Ne nosim ničesar razen pajkci, od katerih se res ne ločim. Jih pa znam kombinirati in imam tudi pravo postavo. Z živalskimi vzorci imam pa le nekaj šalov, ker večje potrebe po njih ne čutim :)
    super objava drugače :D

    ReplyDelete
  6. uauuu super blogec, zares. :D eden tvojih najboljših, pa so mi čisto vsi dobri. :)

    1. crocsi. ful udobni. nosim jih edino doma, imam kar dva para hehe. najboljša stvar. ampka doma se tudi konča. ni šans da bi em videli, da grem s tem kamorkoli hehe.

    2. PAJKICE. o tem bi lahko govorila ure in ure. Te navadne za 10 evrov so res malo neprimerne, da bi jih nosil tako kto kažejo prve fotke. rajre malo daljšo majčko pa lepše izpade. :) sploh če so prosojne malo.
    tiste debeljše, imam ene ki so kot pajkice, pa imajo žep našit na ritnici. tiste mi je fajn nosit kot hlače, samo so pa malo debelejše in rit ne zgleda tako ... hm.. izpostavljeno?
    kakorkoli, odvisno od modela, sem pa storoo proti da kakšna z močnejšimi oblinami nosi pajkice in kratko majčko. že videla.
    3. te natikače prvič vidim. in recimo, da jih ne bi dala nase. ni šans. pika.
    4. uggice. wiii, stevovna iznajdba hehe. :) obožujem jih. ampak! samo če podplad ni razhojen in zgled akot na tretji fotki. potem jih sovrqažim. ful jih imam rada za nakupovanje pozimi, za sprehode, za kakšen opravek, ko veš, da boš veliko hodil tisti dan... so mi kar všeč.
    5. obup od obupa. nikole ne bi dala nase. ne te visoke, ne une s epto. :) nekako mi zgledajo preveč srednjeveško in high fashion. niso mi všeč, niti malo.
    6. uuu leopardji vzorec. obožujem ga, a v mejah normale seveda. vsi trije prvi outfiti so katastrofa, vsi zadnji so prfekt. rada ga imam na šalih, modnih dodatkih, hlače in majce še tudi grejo, če znaš lepo skombinirati. sovražim pa ga na plaščih, škornjih, oblekah.,.. preveč je preveč. :)

    okej,s em se pa razpisala hehe.
    naredi še blogec, kaj najraje nosiš. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaj najraje nosim bo kar težko spisat ampak se bom potrudila :D Hvala za tako obsežen komentar sem ga z veseljem prebrala :P

      Delete
  7. Všečno! Jaz tudi ne bi nikoli obula Crocsov, mogoče edino za kakšno delo na vrtu:)

    ReplyDelete
  8. ful dober post :D se skoraj pri vsem strinjam, ok so mi edino nizke in srednje visoke uggice, ki pa ne smejo biti temne in pa leopard print, ampak samo na šalih :D

    ReplyDelete
  9. Meni osebno so Crocsi in visoke gladiatorke (tudi tiste s peto) dobesedna katastrofa.Tudi za pajkice in Birkenstock se strinjam. Pajkice niso hlače in je treba rito pokrit :). Leopardji in zebrasti vzorci tudi meni niso všeč, mi zgledajo preveč poceni. Medtem ko pa se ne strinjam za Uggice, ker so mi prirasle k srcu, ker so tako udobne in mehke in tople. Ampak samo tiste nad gležnji, prav visoke mi pa niso všeč. Se pa res hitro obrabijo in po parx nošenju so samo za smeti še.
    Uživaj na morju.
    kisses,
    Julija

    ReplyDelete
  10. Se strinjam s tvojo izbiro :) Uggice so mi res grde in lepo prosim pajkice niso hlače! :)

    ReplyDelete
  11. Crocsi in pajkice - ziva groza :D za tem Uggice, ostalo pa se kar pride v postev pri meni :D

    ReplyDelete
  12. se strinjam s tabo glede napisanega, le pri zivalskih vzorcih klonim :D najbrz zaradi miss robinson ki je bila tako kul v svojem leopardjem plascu, se vedno iscem tapravega :)

    ReplyDelete
  13. Tudi jaz ne maram uggic! :)) Upam, da si uživala na morju!
    www.canyouimagine.eu

    ReplyDelete
  14. crocsi- modna katastrofa.
    pajkice so mi kul, ampak se strinjam, čez pride dolga majica.
    birkenstock- lepe samo tiste, ki zgledajo kot japonke
    visoke gladiatorke- ogabno
    uggice- samo gležnarji in ne uničeni
    živalski vzorec- ne morem ga videti.

    ReplyDelete
  15. *Crocsi - jih imam doma namesto copat
    *Pajkice za pod kakšno oblekco, priznam pa, da sem jih 2x imela za na fitnes, ker drugih hlač ni bilo pri roki in sem se počutila zelo neprijetno. Obvezno mora biti dolga majica čez, se strinjam.
    *Birkenstock - imela sem nekaj podobnega ko sem bila majhna, zdaj pa ne hvala.
    *Uggice, so mi všeč. Oz. so mi bile dokler so bile še v modi.
    * visoke gladiatorke ne, nobena verzija. Nizke so mi pa všeč, ampak meni nekako ne pašejo na mojo nogo.
    *živalska tekstura ne, razen na enem šalu imam leopardji vzorec, ki je pa tako svetel, da ne vzbuja pozornosti.

    ReplyDelete