Tuesday, July 23, 2013

Top 3 music

Tri pesmi, ki so mi zelo pri srcu.

1. Rudimental feat. Ella Eyre - Waiting All Night


Če poslušaš, nujno poglej tudi video z močno in čustveno zgodbo. Zgodba o padcu, žalosti, želji, vztrajanju in veselju.

2. Marco Ligabue & Chiara Ferragni & Alvin - La diffetenza


Se sploh zavedamo, kakšno srečo imamo, da slišimo. Da lahko poslušamo ptičje petje, zvok morja in najlepše besede, ki jih lahko premore človek. 
Da tudi gluhi lahko vsaj začutijo pesem, je poskrbel Marco Ligabue s sodelovanjem z znano italijansko blogerko Chiaro Ferragni. Poglejte kako mu je uspelo. Ne bo vam žal.

3. Natalia Oreiro - Rio De La Plata


Spomini na moje otroštvo, ko sem zasledila ta video in si zaželela, da bi tudi jaz kdaj bosa in v dežju plesala v ritmih ria na brazilskih tleh. Ko sem začutila to preprostost in veselje ter globoko zgodbo. Natalia je meni bila velika vzornica in še zdaj znam besedilo te pesmi zelo dobro. Se vidi kolikokrat sem migala in pela ob teh ritmih. Ahhhh, spomini... (:

Delite vaših top 3.

Love, Evelina

2 comments:

  1. Luštni komadi, sploh prvi mi je všeč in spot je res ganljiv. Po pravici povedano zadanje čase zelo malo takšne glasbe poslušam. Meditativna glasba oz petje manter mi ful paše zadnje čase. Potem se cel dan spokojna, mirna in vesela :)
    Še v avtu redko poslušam glasbo, raje afirmacije prakticiram in si delim strokovne nasvete ;)
    Evo, moje top 3 pesmi ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi jaz sem imela takšna obdobja.. Ko sem poslušala Devo Premal, Snatam Kaur in Gandalfa. :D Zdaj pa je že spet prišel čas ko sem preklopl (:

      Delete