Saturday, August 17, 2013

And the winners are...

Nisem izbrala preko Random.org-ja, zato sem se odločila za žrebanje.
 Naj slike povedo to kar morajo (:





!DB in Špela!

Čestitam! (: Prosim vaju, da mi na mail pošljeta svoje podatke.

Naj še povem nekaj zanimivosti pri tem giveawaju. Tekmovalo vas je 14. Za lak 7 in pravtako tudi za verižico 7.  Če pogledate na prvo sliko boste videli, kako ste razporejeni na listu in kako je prišla lepa barvna kombinacija. Sem pač nora na številke in ko sem videla vse te malenkosti sem postala "wiiiii" (ne nisem postala naprava za igranje, ampak sem postala vesela x) )

S tem pa bi se tudi zahvalila popolnoma vsem, ki ste sodelovali. Čudoviti ste! Prav vsak vaš komentar me je spravil v dobro voljo in mi ogrel srce. Na ta način pa sem dobila tudi potrditev, da to kar pišem, nekatere oči vidijo in vedo ter me razumejo. Hvala vam še enkrat. Bilo je veliko gonilo za naprej.

Za zaključek pa še kratka statistika:
Število ogledov na blogu: 62889
Število spremljevalcev: 79
Število spremljevalcev na FB: 166
Število spremljevalcev na Bloglovin-u: 44
Najbolj obiskan mesec: maj 2013
Najbolje brana objava: My hair z kar 752 ogledi (se vidi, da je so moji lasje, moja prepoznavnost na meni).

Zelo lepa statistika, glede nato da pišem izključno v slovenščini in da je tujih obiskovalcev malo. Slovenci pa smo do blogov (nekateri) še vedno zelo skeptični. Naprimer še zdaj se spominjam, ko sem na začetku bloganja bila označena z Damnjanom Murkom. To me zdaj po enem letu, spravlja v dobro voljo (:  Vsem ostalim pa hvala za ne skeptičnost, za čas ki si ga vzamete, da preberete in za voljo, da še vztrajate in me kliknete. To mi pomeni veliko. Hvala!

Z ljubeznijo, Evelina


6 comments:

  1. ha, zakaj damjan murko? :) Prav lušten blogec imaš in ne vidim povezave med tabo in njim :)

    ReplyDelete
  2. woow, js sem "zmagala"? :) Wau, zakon, hvala! :)

    ReplyDelete
  3. Čestitke zmagovalkam in seveda čestitke tebi za številke, so res zelo lepe. In da, na žalost so blogi v Sloveniji še vedno kar zapostavljeni in ne preveč cenjeni, ampak upajmo, da se bo to kmalu spremenilo. :D Za tvoje lase pa razumem, da je bila najbolj klikana objava, ker imaš res zelo zelo lepe lase. :))

    ReplyDelete
  4. Opa! To pa bo moja vesela. Thx.

    ReplyDelete