Wednesday, August 21, 2013

Delo, ki to ni

Kmalu bo september in že peto leto bom učila otroke pri manekensko-plesni šoli Vulcano Models, ki imajo predstavništva po skoraj celotni Sloveniji. Poučevala bom v Hočah ter po novem letos tudi v centru Maribora (Zveza prijateljev mladine).


Resnično se veselim novih obrazov, ki se bodo prvo skrivali za nogami svojih staršev, kar kmalu pa bodo ponosno, prav nič samovšečno hodili po modni pisti. Koliko takšnih primerov sem že v 4ih letih videla. Koliko deklet in fantov se niso upali pogledat niti v ogledalo, čez čas pa so se nastavljali pred mojim fotoaparatom, kasneje pa še pred fotoapatom profesionalne fotografinje. Koliko sramežljivih, resnih obrazov otrok smo spremenili v nasmeške, saj ko jim na odru ploskajo ljudje, res ne morejo več zadrževati nasmeška. Koliko otrokov, ki so imeli težave z javnim nastopanjem, tega kasneje več niso imeli. Koliko tudi preveč samovšečnih otrokom smo pokazali kje je meja. Kolikim smo popravili držo itd.


Pri teh besedah, dragi moji, mi postane pri srcu resnično toplo. Rada imam to delo in zato se že zelo veselim septembra. 



Če te zanima kaj več, me lahko kontaktiraš preko maila.
Prijaviš pa se lahko na uradno spletno stran: http://www.vulcanomodels.com/prijavnica-2 (od 4 let do 28 let)

Se vidimo septembra?
 Love, Evelina

12 comments:

  1. Kako lepo napisano. Verjamem, da uživaš v tem delu!

    ReplyDelete
  2. oo lepo napisano. :d super fotki.

    ReplyDelete
  3. Najlepše je pa slišati, da ima nekdo rad svojo službo in uživa v delu :) a imate samo otroke al tudi starejše? :)

    ReplyDelete
  4. A si kej stroga učiteljica? ;)

    ReplyDelete
  5. Joj, kako prisrčni sliki! Verjamem, da se veseliš septembra, sliši se kot popolno delo :)

    ReplyDelete