Wednesday, August 7, 2013

Evelina sama doma

Se spomnite filma Denis sam doma?
Še pred nekaj leti je to bil moj brat. Ko smo se mi odpravli na morje, on pa je ostal doma. Pa še Denis mu je ime. Zdaj pa se je vloga zamenjala in doma sem ostala jaz. 

Dejansko je bilo prav super.
Kuhanje. Jajčka v obliki rožice.




Druženje.
Naraščanje adrenalina. Najbolj smešno je bilo ko sem imela otroško karto, tako da dragi moji stara sem bila pod 14 let. Ko bom stara 30, bom jih kazala 20. Sem se odločila!



 In potem še več druženja. Skoraj nič me ni bilo doma. Če pa sem bila, pa je bilo zelo zanimivo. Tudi zvečer me ni bilo strah. Razen če je nastal kakšen nenavaden šum v kuhinji. (:

Seveda, takšnega druženja, kot ga vidite spodaj, pa nikoli nimam dovolj :/. Moj twitter je postal pravo beleženje ponočnih pohodov živalic in mojih pokolov . Ker edino kaj lahko okoli 4h naredim, ko me zbudi komar je, da svojo jezo prenesem na Twitter. Zato, ga imam rada. Ne komarja, ampak Twitter. (:



Love, Evelina


9 comments:

  1. Mmm, prva fotka je yummyy! :)

    ReplyDelete
  2. njaaaam, prva fotka. :) in kot vidim, se imaš super. uživaj še naprej. xoxo

    ReplyDelete
  3. Jajca izgledajo prav okusna. Jaz pa mislim, da bi me bilo ponoči samo strah doma, malce preveč gledam Supernatural, kjer se dogajajo same nadnaravne stvari in duhovi, ki morijo, potem pa me pogosto že en sam hrup prestraši, lol. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja če pa gledaš kaj takega pol pa zna bit strašno, jaz na srečo ne.. Čeprav najbrž bom enkrat tudi prišla do te serije.. Me zanima kako bom potem prenašala šume po kuhinji :D

      Delete
  4. Si me nasmejala s to objavo. :-) kar predstavljam si te kako skačeš po sobi in loviš komarje :-D

    ReplyDelete
  5. Jaz sem premagala strah pred "biti sama ponoči" z meditacijo. Če grem ponoči na wc, sploh luči več ne rabim :)
    Luštne fotke

    ReplyDelete
  6. Uuuuu, kje si pa bila to? Zgleda super :-)

    ReplyDelete