Wednesday, September 17, 2014

Beauty – Nailpolish Adore

Podjetju Ličila.si se iskreno opravičujem za pozne objave. Že pred dvema mesecema so mi poslali kar nekaj lepotnih produktov. Pa jih vse do zdaj nisem imela časa poizkusit. Ko se preseliš v drugo državo, se ti življenje postavi na glavo. Potrebno si je poiskati svoj prostor pod soncem, se navaditi na ta prostor in zadihati s celimi pljuči ter si vzeti čas zase. Končno mi je uspelo. Tako da vam z velikim veseljem pokažem produkte, ki sem jih prejela. Ujela sem jih ko so se nastavljali sončku na enih izmed plaž.

Na sliki lahko prepoznate Makeup Revolution paleto senčil - What Have You Been Waiting For?, paleto senčil I Heart Makeup - Go to Hell in Makeup Revolution lak za nohte - Adore.



Danes pa bom malo več napisala o Makeup Revolution laku za nohte -  Adore.


Lak Adore je zelo lepe sivkine barve. Ima ravno prav velik in gost čopič. Vsekakor pa je potrebno nanesti 2 plasti. Na nohtih sem ga imela več kot tri dni, kar je za tako poceni lak prav presenetljivo, sploh če omenim da imam roke veliko v vodi, tako v sladki kot v slani. Cena laka je 1,95 € in ga lahko najdete TUKAJ.

Z izdelkom sem zelo zadovoljna in vsekakor bi z veseljem kupila še kakšen lak, vendar mi žal to razdalja ne omogoča.

Na prstancu lahko opazite, da sem Adore popestrila z lakom znamke Essence effect polka dots.

Kako pa ste vi zadovoljni z to londonsko znamko ličil?

Love, Evelina

12 comments:

  1. sicer nisem nek ljubitelj lila barve ampak tale lakec zgleda kr luškan. sploh pa una popestritev na prstancu da še dodaten waw efekt.
    zadna slikca lakca v pesku mi je tko posrečena. sem ti kr fouš ko tkole uživaš na morju predvidevam da v toplem vremenu medtem ko imamo mi tule že neke zametke jeseni nonstop dež in povrhu še poplave. :)
    sem kr postala bolše volje ko sem vidla da se evelina javlja z novo objavo (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kako me ti s svojimi komentarji vedno nasmejiš. Hvala!! Ja mi imamo lepo sončno vreme. Tako vroče, da imam prepih in ventilator vklopljen pa je ura že 18h :D
      Sem slišala, da imate težave. Grozno :/
      Zlata si!

      Delete
  2. Ooo kako lepe slikce! Vidim da uživaš :) Lakcov te firme pa še nisem preizkusila ampak imam namen, ko se vrnem v Slovenijo, xoxo :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Jaz tudi sem prikrajšana za veliko izdelkov, ker nisem v SLO. Meni so res všeč, tile lakci (:

      Delete
  3. Prekrasen odtenek in lepi nohti! :)

    ReplyDelete
  4. Oh, ta lak je ja super lep <3

    lp
    svetlana

    ReplyDelete
  5. Prav lušten odtenek. Čeprav mene moj lak ni navdušil, čopič mi je bil katastrofalen. :( Drugače pa je Makeup Revolution znamka taka - lahko naletiš na res super poceni izdelke, lahko pa so, no, zanič.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz z čopičem nisem imela nekih težav. Me je vseeno prijetno presenetil. (:
      Ja, najbrž. Čeprav jaz še nisem imela zanič izkušnje, je pa tudi res, da nisem poizkusila veliko izdelkov (:

      Delete