Monday, January 14, 2013

Hey!

Zjutraj. 
Zaspano odprem svoje oči in pogledam na uro: 8.32. Vesela sem, da sem bila zmožna se tako hitro zbudit. Z bosimi stopali odcapljam po toplem parketu do okna. Kjer me zaslepi vsa ta svetloba, ki se odbija od snega. Kako je belo. Prvič celo mi je to zelo všeč. Ker vem, da se lahko splazim nazaj v toplo posteljo, se pokrijem z odejico in sanjarim... Ampak sem se kar hitro predramila in začela gledat serijo Lost. Po 45 minutah pa sem si mislila.. Zdaj se bi že lahko skobacala iz postelje, saj se še vedno lahko vrnem, ker me čaka. To ti je zvestoba. (:

Pogled skozi okno.


Dopoldan.
Ob zajterku in napenjanju možgančkov ob križankah ter kozarcu vode sem bila vesela. Ne vem točno zakaj, ampak saj ne rabimo imeti vedno razloga za veselje. Ali pač.? Potem sem se preoblekla v trenerko in najtoplejši puloverček, prezračila sobo, da je vonj snega zajel tudi njo in da me je mraz malce predramil. Potem sem gledala skozi okno in razmišljala, kako bi lahko brala na okenski polici, saj odkar sem prenovila sobo je ta širša (okenska polica, ne jaz) (: Potem sem zlezla nazaj v posteljo z računalnikom v naročju in začela prebirat bloge, pregledala maile, poslušala glasbo. Nakar slišim, da me mama pokliče in reče, da sem dobila paket. Asos! Paket, ki je varno prispel k meni tudi v takšnem vremenu. Hvala poštarju, da mu ni padel z motorja. (: Odprem, probam, vse prav, še večje veselje... Potem me mama še enkrat pokliče, da imam še en paket. Pokaže listek in res morem še plačat in dvignit na pošti. Ampak kaj bi to lahko bilo? Res niti sanja se mi ne... To je prav čudno. Po vsem tem odpiranju, veseljo in kosilo je sledil zasluženem počitek. Veselje ti tudi vzame energijo (:


Popoldan.
Ko je bil želodček poln, sem se si naredila pedikuro in manikuro. Potem pa sem razmišljala zakaj bi ves dan ždela doma. Čeprav me je postelja mikala, me je sneg tudi. Hotela sem stopicat po mehkem snegu. Želela sem čutit vse snežinke, kako se stopijo na mojih toplih ličkah. Želela sem se nasmehnit neznanim ljudjem in ob tem poslušat glasbo. Zato sem se uredila in preoblekla ter odšla. Vse je bilo tako kot sem si predstavljala. Sneg me je čisto razvedril. Po treh urah sem se vrnila domov in ta slika je nastala na poti:

Follow me on Instagram.






Zvečer.
Priznam lahko bi počela, kaj bolj pametnega. Eno uro sem gledala brezvezne stvari in nekaj našla, kar me je celo razžalostilo, ampak sem si rekla, da bi mi ena brezpomenska stvar pokvarila cel čudovit dan. Ne.! Tako sem dvignila svojo rit iz postelje, se pogledala v ogledalo, se nasmejala sama sebi in šla večerjat. Zdaj pišem ta blog in še vedno se smehljam, ker vem da me zdaj čaka 1 ure vadbe. Ker vem, da se bom po njej počutila še boljše. Ker vem, da bom sladko zaspala in ker vem, da bo jutri še boljši dan.! (:

In kaj se bo dogajalo ko bom želela zaspat:





Love, Evelina

14 comments:

  1. Krasne fotke in tudi sama sem bila čisto očarana, ko sem pogledala zjutraj skozi okno. No, lopate za odmetavanje snega sem se razveselila nekoliko manj, a bo že. :)
    In pri nas še vedno sneži.

    xoxo, Nina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala (: pa jaz snega sploh nimam rada, ne vem kaj je bilo to danes. Me zanima, kako e bom jutri odzvala na sneg.. Lopata pa do mene ni prišla (: Lucky me! Pri nas pa mislim, da več ne..

      Delete
  2. Si imela pa res super dan :) Že zjutraj ti ni bilo treba nikamor rinit v snegu in si lahko uživala, pa še paketek :) Taki dnevi so najlepši, tako da sem ti kar malo fovš :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je (: Jaz sem pa tebi tudi nekaj favš :D

      Delete
  3. Replies
    1. To imenu si me poklicala, tak smešno-zanimivo mi je zdaj to :P Hvala (:

      Delete
  4. sama pa nisem kaj preveč navdušena nad snegom, ker sem morala vstati že ob pol sedmih in se potem še preriniti do šole. :/ se pa strinjam, da izgleda pravljično. :))
    joj ti zavidam, ker si spala tako dolgo, mene pa čaka še učenje matematike. :/
    p.s.: kaj pa si kupila pri asosu? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ojooj, to pa res ni fajn.. Če bi lahko, bi ti pomagala, da bi se hitreje in lažje naučila matematike (:
      P.s.: Pštt.(nikomur ne povej - kupila sem top in kratke hlače - komaj čakam poletje) :D

      Delete
    2. hhihiihih, hvala. :D sei drugače nimam preveč problemov z matematiko, edino zadnji test je bil bolj kot ne polom. :))
      o top in kratke hlače! komaj čakam poletje! sama sem zadnjič gledala maturantske obleke, ki so me povsem očarale. :))

      Delete
    3. No, pol ap se bo tako ali tako vse lepo izšlo (:
      Ja veliko lepih stvari se najde (:

      Delete
  5. Tudi jaz sem bila očarana nas snegom dokler se nisem zavedala, da moram pešačit do ene firme.. ampak ko sem pešačila po snegu je bilo prav super Takda sem zvečer šla še z veseljem enkrat na sprehod :D
    Fajne fotke, fajni dan :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uu sem vesela, da ti ni bil problem pešačit :D
      Hvala za fotke, da si imela fajni dan pa si sama "kriva" :P

      Delete
  6. Joj js pa obožujem sveže zapadel sneg :D, celo noč sem spremljala kako pada in sem komaj čakala, da zakorakam po njem ;) Si imela pa res en fajn dan, js bi tudi takega! :) Namesto tega pa gora dela za faks :S

    ReplyDelete
  7. Ojjoj, pol pa nisi nič spala, ker je skoz padal (: Saj lahko imaš kako soboto ali nedeljo :P Ko ni faksa (:

    ReplyDelete