Thursday, August 15, 2013

Diesel

Po mojim bogih japankah je bil čas za nove. Že nekaj časa sem si jih ogledovala in zdaj je bil ravno pravi čas, da si kupim nove. Te so Dieselove.



Če po pravici povem mi znamke ne pomenijo veliko. Bile so dokaj ugodne, bile so posebne, drugačne in zanimive in bile so samo en klik vstran ter zaradi tega posledično tudi moje. Me pa zanima kvaliteta in kako se bodo odnesle v vodi. Ker jaz enostavno potrebujem gumijaste japanke. Z njimi rada hodim po vodi in ob obali.



Za danes bom pa raje končala. Sem včeraj želela zaspati ob polnoči. Zaspala sem pa ob pol 4h. Glavni krivci so komarji. Bila sem zelo utrujena, ampak mi niso pustili zaspat. Res se mi zdi kot da imam samo jaz takšne težave z njimi. Upam, srčno upam, da bo danes bolje. Držite pesti.

Vam je všeč moje novo obuvalo in resnično me zanima, če imate kakšne takšne težave s komarji tudi vi?

Love, Evelina

P.S. Do polnoči še poteka giweaway. Če vas zanima, kliknite TUKAJ.!

15 comments:

  1. Tok so dobre, jaz sem jih tudi gledala ampak so bile samo v beli barvi in se mi je kolcalo po črnih, na sedaj pa vidim da jih imaš ti :D super so!

    ReplyDelete
  2. Všeč so mi! :) Glede komarjev pa trenutno nimam težav, ker imamo tisto zadevo vključeno v elektriki in po čudežu deluje. Sem pa videla, da si imela Chuck Norris komarja, če se ne motim ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa jaz mam tudi to zadevo, pa deluje, samo ne na vsakega komarja -.- Ja komaj danes ponoči sem ga ubila.. Groooozno -.-

      Delete
  3. Ja bele hitro začnejo izgledati za en drek=) Sem imela ene, samo ne te znamke. Dober shopping tole!

    ReplyDelete
  4. Všečne japanke:)
    Pri nas pa letos sploh ni komarjev:O
    Me je pa danes pri mojemu pičil tigrasti komar, upam da ne bo preveč srbelo.
    Tebi pa želim mirno noč :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Srečnica si lahko.. Hvala, ampak žal sploh ni bila mirna..

      Delete
  5. Japonke so dokaj v redu, sam si moreš malo noge uredit, ena pedikura pa bo OK ;)

    LP
    Klemen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha, ta komentar pa me je nasmejal.. Sence čudno padajo, če bi videl moje nohte na nogah bi videl, da so čist kul.. Tista črnina pod palcem je senca ker mam palec podvigan navzgor :D

      Delete
  6. uuu dobre. enostavne, črne, elegantne. :D like it.

    xx

    ReplyDelete
  7. Zeloooo lepe japonke! Kje si jih kupila???

    ReplyDelete
  8. Izgledajo čist kul, čeprav mi zgledajo drseče.
    Glede komarjev pa sem letos rešil, tako, da sem v vsako sobo pri oknu namestil doma narejeno vrečko s sivko. Zaenkrat se obnese, pa spimo pri odprtih oknih in balkonskih vratah.

    ReplyDelete
  9. Kul, jaz sem se pa zaljubila v Ipanemo, kar se tiče japank. In mislim, da bom pri njih ostala (pa sem zelooo zbirčna glede te vrste obutve), ker maš občutek, kot da hodiš po zraku :D

    ReplyDelete