Monday, October 7, 2013

Outfit: Youth

Veliko ljudi mi reče da sem zelo zrela za svoja leta. Nekateri tudi da izgledam tako mlado, ampak po duši pa sem zelo starejša. Ravno predkratkim pa sem zasledila tole poved, s katero se zelo strinjam:
Zrelost pride z izkušnjami, ne s starostjo. 
In vesela sem za čisto vse izkušnje tako slabe kot dobre, tako lepe kot grde. Tako za tiste, ki te nekaj naučijo, kot za tiste, katere še zdaj ne vem kakšen je njihov pomen in razlog da so se zgodile. Ampak vem, da se čisto vse zgodi z razlogom in vem, da ko bo pravi čas za to, bom ugotovilo kakšen je bil razlog.
Ko to sprejmeš, se začneš veliko manj sekirat in veliko bolj smehljat.
Zato, danes veliko bolj mladostniški videz, ki ga najraje "furam".







17 comments:

  1. Replies
    1. Ti pa si to tako fulkul napisala, da mi je ful všeč :P Hvala :D

      Delete
  2. Super fotke! Kje si kupila to jakno? Js že sto let iščem eno fajn leder jakno, pa mi še ni uspelo najt take, da bi mi bila res všeč, tale tvoja mi je pa res top!

    ReplyDelete
  3. prstan je ful lep :) jaz imam črnega :) in lušne slikice!

    ReplyDelete
  4. Love it love it, lusna punca si, res :)

    ReplyDelete
  5. Fajne slike, in pa ta koralna barva mi je ful všeč :))

    ReplyDelete
  6. Ej super slikce in se strinjam z napisanim :)

    ReplyDelete
  7. Se popolnoma strinjam s tem, kar si napisala. Zrelost res pride z izkušnjami in ne starostjo, ker vidim po nekaterih svojih vrstnikih in tudi malo starejših (stara sem 25 let), da so zelo zelo nezreli in otročji. Se mi to zdi kar malo žalostno. Outfit je super in ti si prelepa. :)

    ReplyDelete
  8. oo super napisano in se seveda čisto strinjam. :D
    drugače pa dober style, ni kaj. barva hlač je super in lepo skombinirano z verižico in prstanom. :) sploh prstan je božanski. :3

    xoxo

    ReplyDelete
  9. ooo luštna:) in se strinjam... jaz pravim, da imam dušo vsaj 40.letnice z veliko izkušnjami:)... Ko me pa kdo vidi, mi pa še deci vinčka ob hrani ne bi prodal:) haha.. Imaš luštne superge. jaz imam podobne:)

    Si se malo postrigla? :) Zelo lepe lase imaš:)

    ReplyDelete
  10. Prekrasna si. :) Poslala sem ti mejl, prosim poglej.

    ReplyDelete
  11. Whoa, kako imaš lepe lase!! :O Jaz imam še malo daljše, ampak so tako štrenasti, da ni za nikamor. Kaj počneš z njimi, da so tako fajni? :)

    ReplyDelete
  12. Všeč mi je tvoj outfit :)
    Prečekiraj moj blog, če želiš: http://dancingwithmycat.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  13. Zdaj sem na hitro pregledala, kaj imam vse za pregledat, ko zdaj v svoji "odsotnosti" nisem ravno spremljala blogov. Pa sem se odločila, da pod tega napišem malo daljši komentar (tako kot vedno ;)).
    Outfit je ful lep, zelo ti paše! Sploh pa detajli, ki se ujemajo s hlačami, so mi zelo všeč, čeprav načeloma ne maram preveč matchy-matchy outfitov, je tale res super :)
    Vsakdo, ki se zaveda, da fizično telo ni vse kar imamo in se zaveda, da obstaja duša, ve, da fizična starost ne pomeni nič. Obstajajo starejše in mlajše duše, ki so na svetu z namenom, da se učimo novih lekcij, rastem in se spomninjamo. Tudi jaz sem že slišala, da sem se zelo zgodaj začela zavedati takšnih zadev, medtem ko so mi nekateri že rekli, da zgledam kot brucka :) Verjamem v boljši svet, ko se bomo povzpeli na zavedanje tega. Sem imela nedolgo primer, ko sem osebi X "ponudila", da plačam za darilo svetovanje pri Dobri vili Maji pa je bil odgovor: "kolk je pa stara?" Češ, da starejše osebe "lažje" pomagajo, ker so bolj izkušene. Pa se s tem niti slučajno ne strinjam. Trenutno hodim na tečaj meditacije, učiteljica ima 32 let pa ni bilo vprašanja, na katerega ne bi znala odgovoriti. Res jo spoštujem bolj kot kakšnega starejšega.
    Star si toliko, kolikor se počutiš, fizična starost je tako samo številka :)

    <3

    ReplyDelete