Tuesday, December 10, 2013

Pleši, pleši črni kos in plesna ponudba

Zelo rada plešem, vendar to zelo skrivam in tudi sem zelo dolgo skrivala. Sem si pa vedno želela še stati na odru in plesati.
 Bila je želja, bile so ideje. In vendar se je že letos vse skupaj uresničilo. Torej plešem in to ne kakršenkoli ples. Ples je zapeljiv, eleganten in ženstven. Skupaj z menoj pleše še Maja, ki ima za seboj 9 let plesa in veliko nastopov. Ker se bližajo novoletne zabave in če želite videt najino točko, vas prosim, da kontaktirate najino agencijo na telefonsko številko 041 297 287. Za ceno in vse se dogovorite z njimi.

Utrinka iz najinega zadnjega nastopa:



Neverjetno je že spet plesati na odru. Ob tem resnično uživam. Tako kot sem uživala tudi na mojem prvem plesnem nastopu, o katerem sem že pisala tukaj.

Pa še nekaj vam zaupam, ko sem se rodila, si je mama želela dvoje stvari, da bi bila temnolaska in da bi plesala. (;

Pa vi ali radi plešete?

Love, Evelina

31 comments:

  1. Wow cestitke! Upam da bos kdaj na Gorenjskem koncu nastopala da te pridem pogledat :D
    Drugace pa sama zelo rada plesem ampak samo v kaksnem klubu ali ko sem sama doma.. sem zelo sramezljive sorte :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa (: Sem bila na Gorenjskem, samo je bilo samo za povabljenje. Če še bo kje pa sporočim (:
      Če plešeš v klubu, potem nisi sramežljive sorte, ali pač? :D

      Delete
  2. Vidiš, pa si uresničila željo sebi in mami ;) Ful ste sexy in zapeljive. Rawr ;)
    Js sem drugače 8 let plesala pri dveh plesnih šolah: začela kot skupinske plese in plese v paru, žal pa smo imeli enega ali celo dva fanta, tako, da smo potem punce se mogle poparčkat. Imam še zdaj "deformacijo", da vodim če plešem z moškim, zato raje ne plešem več v paru :D Dve leti smo tako plesali, potem smo diplomirali, še eno leto ostali kot taka skupina, da nas je še ena dohitela in smo potem četrto leto skupaj formirali novo skupino - lahko si se pa odločil za plese v paru ali jazz balet. Jaz sem se valda za jazz balet. Mislim, da sem potem še dve leti vztrajala pri tem, potem smo se ponovno z eno skupino združli in peto (ali celo šesto) leto mi ni bilo več v užitek.
    V tej plesni sem nehala, šla v drugo, hip hop formacija. To je blo meni top! Še nekaj mojih kolegic je plesalo, tako da je bilo fajn, vendar so čez čas nehale, pa še po dveh letih so malo "avdicijo" naredli za nas, češ če si dovolj dober, greš v naslednjo, starejšo formacijo, oni so pa tudi nastopali po raznih tekmovanjih, evropskih in svetovnih. Sem bila seveda zbrana za to skupino (seveda, saj sem obvladala ;)) pa še hitro si zapomnim korake. Žal pa mi energija skupine ne ustrezala. Ne vem, če sem po tem dvakrat še šla na vaje, pa še to z zelo težkim srcem. Ker so nekateri v tej skupini že nekaj nagrad osvojili, so se imeli za bogove in bli polni sami sabe, valda se je to ful čutlo. Mi je blo škoda časa in denarja, pa sem raje nehala.
    Smo imeli pa kar dosti nastopov med tekmovanji (v Dolenjskih Toplicah je bilo tekmovanje v rock n roll plesih), pa na trgu v mestu smo nastopali, ravno tako so nas enkrat snemali, pa ne morem tega dogodka uvrstit kje in zakaj je to bilo ... V glavnem, fajn je blo dokler je trajalo :) Še danes se vsa slinim, ko vidim hip hop, show dance ali kakršnekoli druge skupinske plesalce. V paru so mi lepi, romantični, ampak to ni zame :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, to je super! Pa vse skupaj začelo čisto po naključju in nedolžno (: Hvala.!
      Ooo, nisem vedela, da si bila tako plesno aktivna... Tudi jaz sem plesala jazz (samo ne balet) :P Jaz se tudi samo slinim ko vidim, kakšnekoli dobre plesne nastope... Ples je nekaj najlepšega! Z plesom lahko toliko izražaš stvari, da skoraj neverjetno... Resnično ga obožujem...

      Delete
  3. Zelo lep kostum:) Ples je res en sam užitek. Jaz sem devet let plesala hip hop / street in sem zelo uživala. Zdaj pa sem nekako šla iz tega, ampak doma pa še vedno rada zaplešem:) Ko je ples enkrat del tvojega življenja, bo za vedno, pa čeprav samo doma:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala (: Jaz sem pa plesala, pa pol nehala in non stop plesala doma in ko učila otroke... Plesala sem, da sem skozi ples izražala žalost, veselje, igrivost in še marsikaj... Z zadnjim stavkom pa se več kot samo strinjam (:

      Delete
  4. joj kako ste lušne v tehle angelčkih :D!
    lepo, da se lotiš stvari, ki jih rada počneš. Le pogumno ;)

    ReplyDelete
  5. O waw, pravi mački sta:)
    Jaz pa ne maram plesati, sem rekla da še na svoji poroki nočem plesati, ampak se mi zdi, da me bo moj dragi prepričal v nasprotno, ker on pa zelo rd pleše, ponavadi je pri parih ravno obratno:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala... hahah ta pa je dobra. No, če je fant pravi potem punce naredimo skoraj vse,ne? :D

      Delete
  6. Super, da se ti je uresničila želja :) Morem pa povedat da maš prekrasne lase, res...Bi ti jih takoj odrezala in na svoje prilepla :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je res najboljši občutek... Hvalaa, samo ne zaglej se preveč Sanja, hočem da ostanejo na moji glavi :D

      Delete
  7. Zelo luškan kostum <3

    Meni pomeni ples odklop od sveta in vsakdanjih problemov. Ponavadi grem vsaj parkrat letno na kakšen party predvsem zato, da se tam zares zdivjam, naplešem, norim. Glasbo povečini enostavno začutim in se telo skoraj samo od sebe giblje po ritmu, na usticah se mi nariše nasmeh - in ja, takrat sem v ekstazi :) nekako se "povežem" z DJjem, sem v svojem svetu, odmislim okolico in imam občutek kot da samo meni vrti.. Mogoče je malo težko razložiti, če tega sam ne doživljaš na tak način. Aja in ne, ponavadi sem trezna, ker alkohol le redko pijem :D ko komu to razlagam, me vedno vpraša, kaj sej vzela prej ali koliko sem spila. Je pa res, da so le redki ljudje, ki so na partyju trezni, ampak zame je droga že ta glasba in mi je to več kot dovolj :)
    Na domačih zabavah je drugačna zgodba. Ponavadi plešem le, če dobim dobrega soplesalca, da to obvlada, saj drugače mi je prav muka in se skušam izogniti temu karseda na prijazen način :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala..
      Okej, jaz ne pijem. Plešem pa lahko tudi brez alkohola. S kot si? :D Čisto premalo je takih, ki lahko tudi plešejo brez alkohola zato aplavz :D In zato je tudi logično zakaj takšna vprašanja... Glasba zna bit res nekaj posebnega, sploh pa ples.. Ahh, ga obožujem :P

      Delete
    2. Res nas je premalo takšnih, ki se zmoremo sprostiti tudi brez alkohola in lahko plešemo, zato sem toliko bolj vesela, da si tudi ti med nami ;) sem s Primorske, "samo" nekaj čez 200km oddaljena od tebe :D in se povsem strinjam s teboj, ples je super, sploh pa tista sproščenost in veselje, ki ga čutiš ob tem - neprecenljivo ;)

      Delete
    3. Jupi :D Pa saj če tako gledaš 200 km ni veliko.. Če pomisliš da se nekateri v Ameriki vozijo v službo iz enega konca ZDA v drugega.. Potem je teh 200 km mala malica :D

      Delete
    4. Jah za Američane je res to mala malica, ampak v Sloveniji se mi zdi, da smo precej manj mobilni in se nam zdi 200km ogromno - vsaj meni, dokler se ne usedem v avto in grem, potem je že lažje :D

      Delete
  8. Oh, torej so se mamine zelje uresnicile?

    Sama sem tudi rada plesala, kot zadnje hip hop pa smo celo avstrijski prvaki bili :)
    Sam mislim, da sem bolj za klasicne plese kot je to balet. Moram povedati, da se veliko stvari ne upam in nimam tega prostega gibljanja in sem bolj "adretna", tako da sem raje plesala balet ;)

    lp
    Sveltana od Lavender Star

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja so se...
      Uuu, čestitam to pa ni kar tako... Tudi meni je balet zelo všeč, vsa ta milina in težke koreografije in s spički dotikanje tal.. Božansko... Zelo uživam ob gledanju baleta..

      Delete
  9. Uaaau, to bi pa res rada videla. :) Plesala sem ampak vsako po malo in nič resnega. Malo pri plesnih ko sem bila še majhna, pa v vrtcu pri folklori, 10 let pri mažoretkah, pa še pri enih plesnih v nižjih razredih oš. Dve leti sem tudi hodila na plesni tečaj, kjer smo plesali od valčka do merenge in tanga. En dan sem bila tudi pri navijačicah, pa potem nisem smela več hodit, ker sem imela že preveč krožkov ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. AAdiiiiijo si ti Maja.. Aktivna na plesnem področju zelo :D 10 let pri mažoretkah to je pa zelo veliko... Res! Presenečena...

      Delete
  10. You look fantastic!! I like to dance, but just for fun and with very little talent ;)

    ReplyDelete
  11. Super ste izgledale (vsaj na fotki). Big like, za to da si uresničuješ skrite želje.

    ReplyDelete
  12. ooo super, čestitke!!! :D ful super da uresničuješ želje res. :))
    super zgledaš na fotkah, ful lepaaaa.

    xoxo

    ReplyDelete
  13. Na prvi fotki si čudovita. :) Bi pa z veseljem videla vajino točko, če bosta kdaj povabljeni v Prekmurje, kar sporoči. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bom vsekakor sporočila... Bilo bi te lepo videt, bi mi mogoče še lahko kakšno umetnino na nohtih naredila :P ... Nisem vedela da si s prekmurja.. To niti ni tako daleč.. (:

      Delete
  14. Lepa! In res se mi zdi super, da slediš svojim sanjam! Kar tako naprej :)

    ReplyDelete