Thursday, March 20, 2014

Sweets for the sweet

Vedno ko imam kakšno modno revijo se spomnim na nohte, ki morajo biti neutralni, vendar urejeni. Pa ravno takrat si vedno zaželim kakšnih drznih barv... Tako mi ne preostane drugega kot da ostanem pri prozornem laku... "Zakaj se pa nisi prej spomnila in nalakirala svoje nohte v kakšen drug odtenek, sama si si kriva," odmeva v moji glavi.

Takoj za tem pa sem ugotovila, da v svoji kolekciji nimam več kožnega ali prozornega laka. Torej gremo po nakupit...

Kot velika ljubiteljica sladkega sem se odločila za novo (zdaj že staro) kolekcijo Essence laka po imenu Sweets for the sweet. Zelo lep nežen odtenek, ker sem iskala kožnega oziroma skoraj prozoren lak, mi tale zelo ugaja. Drugače pa sem bila nad pigmentnosjo ostalih barv v kolekciji malo razočara. Pa vendar glavno da mi služi in da mi še bo.






Punce, imati rade nohte v kožnih ali prozornih odtenkih?
Fantje, ali vam veliko pomenijo urejeni nohti pri puncah?

Happy... Evelina

24 comments:

  1. aww lepi nohti. super, da ti je všeč. meni je od essence še vedno top trdilec za nohte. :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz imam pa pod lak in nadlak... Pa se ne pritožujem :D

      Delete
  2. Jaz imam na nohtih rada bolj "udarne" barve - najraje temno modre, temno zelene in vijolične odtenke. Bolj nevpadljive barve si privoščim samo sem in tja. Je pa slabost takih barv to, da se takoj pozna, ko se lak odkruši, pri meni pa se to vedno zgodi nenormalno hitro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Temno zelene? Wow, to pa mi je zanimivo.. Koliko še nisem imela temno zelene na nohtih.. Ja krušenja tudi jaz nimam rada..

      Delete
  3. Jaz sem ljubiteljica barv. Zelo redko imam na nohtih "nude" odtenke in še ti so najpogosteje podlaga za nail art. Za tele Essence Nail Candies lake sem si prav želela, da bi bili lepo prekrivni pastelni odtenki, ampak bodo verjetno bolj všeč puncam, ki ne nosijo vpadljivih odtenkov. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz bi si tudi želela bolj prekrivne pastelne odtenke... Ker izgledajo lepi, ko pa jih naneseš pa se sploh ne opazi...

      Delete
  4. Mene na vsake tolko prime in si namažem kakšno nude barvo :) Mislim da imam celo 4 različne (ene bolj rjavkaste, ene bolj rožnate). Samo prozornega pa nimam rada :) Drugače pa kar barve, navadno se zaljubim v kako in potem si ne morem kaj da, si ne bi cel čas tiste lakirala :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi jaz ostajam večinoma pri ena iin ta istih barvah. Se morem odvadit :P

      Delete
  5. Jaz namažem vse razen oranžne in prozornega laka samega. Drugače pa pigmentiranost laka res malo razočara, sem ga mislila kupit, zdaj pa bom razmislila, ker so mi bolj všeč popolnoma prekrivni laki.Drugače pa maš res lepe nohte :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vsi se namrdnemo ob oranžni :D Tudi jaz si je neznam predstavljat na nohtih :P Potem ti vsekako rne priporočam.. Hvala (:

      Delete
  6. najbolj obožujem kratke črne nohte, ker pašejo povsod! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz pa dolge črne, rdeče in bele... Ker pri meni pašejo povsod :D

      Delete
  7. Huh, jaz imam tako vleiko zalogo lakov 50+ pa še vedno se najde barva ob kateri si rečem: "Joj, te pa še nimam, hah". Tako da imam prav vse barve, edino oranžne ne (ker mi tudi kot barva ni preveč pri srcu). Je pa res da imam pozimi bolj temne odtenke poleti pa žive in flurescentne :D Prozorni lak si pa vedno nalakiram kot podlago da imam res trde nothe, imam pa lak od Kiss diamond hard, vreden vsakega centa, priporočam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz jih nimam toliko kupim pa samo ko se zaželim :D in ko vem, da imam tako barvo tudi oblačil in da bom lahko kombinirala :P Tudi jaz še nisem imela oranžne barve. To bi bil pravi izziv :P

      Delete
  8. Ti jaz za fante odgovorim, jaz sem mela vedno nabarvane nohte in zdej 3 mesece imam boge, pa mi vsi prijatli moškega spola govorijo, da kje mam moje lepe dolge nohte...torej ja, fantje ful opazijo nohte, sem jih tudi vprašala :D
    Drugače pa jaz sem nora na lake, prava obsedenost, skos jih kupujem, imam jih preveč, večine ne uporabljam...sem na odvajanju bi se lahko reklo ;)
    Ravno danes sem si naredila gelish, nažalost je to zadnja rešitev ker imam boge nohte. Drugače pa rada nosim žive odtenke, najraje rdeče...nude redko, prozorne še manj..edino kadar jih mam na pavzi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se je tudi meni zdelo da opazijo, ampak me res zanima če večina ali samo nekateri.. :P Na odvajanju haha. Oh, ti odvisnica, ti :P

      Delete
  9. Js mam pa vse živo na nohtih :D Odvisno od počutja. Od živo roza do temno modre, nude...vsega se najde :) Imam pa obdobja, ko si jih stalno barvam in potem dolgo nič, ker se mi zelo hitro okrušijo in se malo naveličam stalno barvat. Mogoče bi si jih lahko zdaj... ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogoče si bi jih res lahko :D Jaz pa si jih tak po vsaki mesec enkrat ali celo manj. Bi bilo fajn več prakticirat... Ampak nekako mi ne uspe.. :P

      Delete
  10. Ti Candies so me razočarali. Premalo pigmentirani, res bolj kot ne za "naraven" videz, ki pa ga jaz tudi bolj redko prakticiram. Samo takrat, ko so nohti v res slabem stanju in jih nočem mučiti z veliko sloji barvnih lakov:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi mene, ampak ker sem ravno takšnega iskala mi je prišel prav. Če bi bili pigmenti bi si kupila še kakšnega...

      Delete
  11. Jaz imam redko nevtralne nohte, če pa že, pa mora vseeno popolnoma prekriti noht. Brezbarvnega laka pa sploh ne uporabljam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bi bilo škoda če bi imela prozorne ali nevtralne, ker potem ne bi bil tvoj blog tako pisano obarvan (:

      Delete
  12. To mi je pa zanimivo, da z oranžno. Se mi zdi da sama nikoli ne posežem po njej (:

    ReplyDelete
  13. Dolgi ali kratki, važno da so barvni :) Sama najraje posegam po temnih, vpadljivih barvah. Odkar uporabljam gel lake tudi nimam težav s krušenjem :)

    ReplyDelete