Friday, June 26, 2015

Tujina - Error in Pepelka

Glava. Preleteva jo toliko misli, ki se zaletavajo in prepletajo, obstanejo in odhitijo naprej. Nekdo bi mi rekel: »Evelina, spravi se meditirat in sprazni glavo!« Ampak jaz nočem. Všeč mi je, ker po dolgem času razmišljam poglobljeno, iz vseh zornih kotov. Nisem imela prazne glave, samo na pol prazno je bila, zdaj pa je na pol polna. Hočem premlevat, razmišljat in pisat. Ker s pisanjem se razjasni cela »kolobocija«, ki se dogaja v tej »buči«. Upam, da se po polnoči ne bo vse tako razpuhtelo, kot se je Pepelkina kočija, in po možnosti ne bom izgubila kaj pomembnega, tako kot je to bil Pepelkin čevelj. Ker vem, da ne bo noben princ pobiral moje misli in jih spravil na papir. To je moja naloga.

Ampak vas morem na nekaj opozoriti. Zdaj me nekaj časa ne bo na spregled, nič pisanja, nič objavljanja, ker prihaja čas z družino. Danes, točno zdaj so moji starši na letalo, na poti k meni. Poleg staršev še moj preljubi brat in njegova punca, ter sestrična. Ne morem z besedami opisat občutkov ki jih trenutno gojim, ne morem vam povedat, kako zelo sem jih pogrešala in kako zelo se veselim, ko jih bom po skoraj enem letu objela. Najbrž ste že iz prejšnjih zapisov razbrali koliko mi družina pomeni, in zato najbrž razumete zakaj se tako veselim.

To je darilo, ki sta mi ga dala brat in njegova punca, lansko leto za rojstni dan. Narisala je prijateljica Nina.

Z njimi želim v teh dneh preživeti čim več časa. Jim razkazati otok, ležati na plaži, se kopati, uživati in enostavno vedeti, da so tam! Dam vam častno Titovo, da bom vse dogodke zaklenila v tisti predel možganov, ki se imenuje spomin in ko bo čas, bom nekaj kar se je dogajalo, tako v moji glavi, kot izven nje, spravila na virtualni papir in delila z vami.

Tako zdaj pa še nekaj uric do srečanja. Čutim vznemirjanje in veselje, ki me spominja, na tisti dan ko sem prvič z kovčki, prikorakala na Fuerteventuro. Malo pa se veselim, tudi tistih stvari v kovčku, ki sem jih naročila iz Slovenije in kaj še naj rečem... Preveč emocijjjj. Error! bip bip, biiiip! Prišlo je do preobremenitve... Error! Prišlo je do preobremenitve.... Error!... Prišlo je...

Do naslednjič z ljubeznijo, Evelina (;

P.S.: In zakaj bi naslov moral biti smiseln?  (:

14 comments:

  1. Haha prav imaš zakaj bi bil naslov smiseln?! mene je ravno to ko sem si rekla wtf ko sem prebrala naslov šebolj zanimalo kaj ima danes evelina za povedat.
    ti čisto verjamem da si čisto vznemirjena glede prihoda družine. jaz si nemorem predstavljat kako ti je. to da te za kakšen teden ni še gre, dva tudi, pa tudi kakšen mesec bi že preživela ampak 1 leto, huhu bi bla že težka.
    evelinca ti si le vzami čas za svoje najdražje mi radovedni bralci bomo že potrpeli haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, nič pametnega nima za povedat :D Všeč da ti je všeč nesmiseln naslov :D
      Hvala za potrpeljivost. hihi Saj vem da ni tako hudo :D :P

      Delete
  2. Waw, res sem vesela zate, da te pridejo domači obiskati to je prav posebno doživetje! Že jaz, ko sem bila pol leta stran od mami, ko sem jo zagledala po toliko časa res take emocije, da se ne da opisati občutkov, se kar treseš še telo ne zmore vsega, hihi :D Lepo preživi čas ter upam, da ti prinesejo čim več naših dobrot heh :D

    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je! In veliko dobrot so prinesli, ampak pšttt :D hihi

      Delete
  3. Carsko, zelo sem vesela zate da jih boš končno videla! :)

    Imejte se super in prilepi nam kakšno slikco za firbce!

    Polupčkam vas vse! :* Besitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvaala. Bom prilepila :D Polupčki nazaj *;

      Delete
  4. Evelina, uživajte! Skupaj! In drug ob drugem!
    Mahamo iz Slovenije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, uživamo. No, vsaj jaz :D
      Maham nazaj (:

      Delete
  5. Nice drawing :)
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    ReplyDelete
  6. hey! I really like your blog and photos here are amazing :) Would you like to follow eachother on GFC?

    I would be really happy if you'd check my latest blogpost about an amazing Slovenian fashion designer:
    http://ninalavitaebella.blogspot.com/2015/07/nina-pugelj-design.html

    have a nice day xx

    ReplyDelete
  7. nice picks!
    Isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Wow lepo! Maksimalno uživaj vse trenutke z družino:)
    xx
    SASHA

    ReplyDelete