Sunday, September 16, 2012

My 1st Fashion Shows

Končala z NewYorškim tednom mode, vendar še vedno bodo slikice iz modnih revij... ampak z modnih revij na katerih sem bila jaz. (:

Že od vsega začetka, kar sem se začela ukvarjat z manekenstvom si pišem statistiko. Tako da natančno vem, koliko modnih revij sem imela, v katerem letu in kje. To zgleda nekako takole:



Največ modnih revij sem imela leta 2010. Veliko jih je bilo tudi leta 2011. Moja prva modna revija je bila 15.02.2007 v Europarku. V prvih 3 letih nisem imela veliko revij, kar se razume, saj sem se še učila. Ampak... se strašujete zakaj sem letos imela tako malo revij? Ker sem svoje znanje delila naprej. Že 3 leto učim otroke pri plesno-manekenski šoli Vulcano Models in zato sem večinoma na vseh revijah v zaoderju z njimi ali pa pomagam pri stajlingih. Vsekakor pa pri svojih rosnih 18-letih ne zapuščam modne piste, ker v tem neizmerno uživat.


Zdaj pa... vas zanima, kako sem izgledala na moji prvi modni reviji?

Jaz sem ta čisto spredaj, ki stojim. Slika je skenirana.



Še danes se spominjam tistega občutka, ko sem prvič stopila na oder. Spominjam se, da sta me prišla gledat starša in teta ter kako je bila prisotna trema. Na vajah smo se naučili koreografijo, ki smo jo pokazali na tej reviji in razmišljala sem samo o tem, da se nebom zmotila.
Največje presenečenje pa me je čakalo šele nekaj dni po modni reviji, v torek, ko izide priloga večera Bonbon. Teta me je klicala in mi povedala, da sem v Bonbonu. Seveda nisem morala verjet. Bila sem presrečna. Moja prva modna revija in jaz prvič v reviji, kot manekenka.




Ko sem našla izrezek iz revije, sem našla tudi slike od mojega prvega slikanja iz leta 2006. Ne se smejat, bila sem stara samo 13 let. (:



Foto Tatjana

To je to za danes, kmalu vam pokažem še več (: Lepo je obujat lepe spomine.

Vam je všeč, da z vami delim svoje spomine in stare fotografije iz modnih revij in slikanj?

Love, Evelina



6 comments:

  1. Pa to je 5 let pa pol od tega... tak je to minlo že :O uf..., cje že te si razturala na modni pisti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, tako hitro čas mine :P No...ja.. takrat še nisem, sem bila bolj sramežljiva :D

      Delete
  2. Super! In modna revija, zgleda fantastično. :) Tudi sama sem se hotela prijaviti k vulcano models, pa nekako nisem ta tip človeka. Tebi pa ful paše.

    xoxo, Nina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuu zanimivo. Jaz sem tudi na začetku mislila, da nisem tak tip, potem pa se je zgodilo (:
      Hvala, Nina.

      Delete