Monday, September 24, 2012

Tekmovanje.



Brskam po internetu in najdem neko tekmovanje. Preberem in takoj me je zanimalo.
Če se spomnite sem vas pred malo več kot dvema tednoma, prosila da mi daste en glas. Bilo je glasovanje na Fashionbloger. si. Tekmovala sem s svojo kreacijo in s to fotografijo:


In prišla naprej. Tako sem bila 14.09. v Ljubljani, natančneje v Cityparku. Punce smo se zbrale na kupo in bilo je zanimivo. Seveda smo takoj padle v pogovor, se spoznavale, se spraševale tako bo potekalo in se imele super. Čeprav je bilo prisotne tudi nekaj treme.

Prvo so nas morali »poparčat« in jaz sem bila ravno z Laro, s katero sva se takoj zaštekali, obe tehtnici, težave s tehtanjem, to ali ono. In ko sva ugotovili, da bo ena od naju mogla it, ni bilo ravno prijetno. Ampak to je samo tekmovanje. Potem smo pa dobili temo, na listkih:


In bilo mi je všeč. Samo trgovina S.Oliver Selection. Ne me hecat, še nikoli nisem bila v tej trgovini. Super, torej bo izziv. Triumph, mala malica (:

Zadnji sva bili na vrsti mi dve z Laro, že precej lačni in utrujeni, od čakanja. Jedla sem nazadnje ob 9h zjutraj. Takrat ko sva pa bili na vrsti, pa je bila ura že 18h. Spomnim se, da me je že začela bolet glava, ampak ko sva imeli tistih 10 minut časa za pripravo obeh stajlingov v trgovini. Ja, obeh. Triumph je izpadel. Jah, zdaj pa v S.Oliverju Selection , ti najdi na temo upornica z romantično dušo oblačila. Nobena upornica z romantično dušo, ne bi šla v to trgovino. Pa brez zamere trgovini. (: Še en izziv. Torej takoj, ko sem začela pripravljat stajlinge, me več ni bolela glava in popolnoma sem pozabila na lakoto. Ob 19h je bila kratka modna revija in kasneje so izbrali. Spodaj je video, kako je to tekmovanje potekalo. Na koncu sem tudi jaz z zelo preresnim obrazom (:



Naprej nisem prišla in pri tem ni popolnoma nič narobe. Bila je prijetna izkušnja in lepo je spoznat prijetne ljudi. Zdaj so še ostale samo tri punce in vsem trem želim ogromno sreče in naj zmaga tista, ki si to najbolj zasluži.

P.S. Skoraj bi pozabila. Vsem najlepša hvala, ki ste glasovali. Nekateri ste me prav prijetno presenetili. Sploh, ko sem videla, da ste delili na fb, pa čeprav vas sploh prosila nisem. Polepšali ste mi dneve (: Hvala.!

Love, Evelina

2 comments:

  1. Lušna objava, me je res zanimalo kako sploh poteka to tekmovanje in kakšni so izzivi. :) Je fajn slišat, da ste se zabavale- nova poznanstva in izkušnje pa itaq vedno prav pridejo :) xx

    ReplyDelete