Saturday, September 15, 2012

NYFW 2013 V.

Zadnja objava iz New Yorka. 


Vera Wang – oblačila ene barve, čevlji nude – slike povedo največ. Pa Wang-ova bi lahko bila manekenka. (:


Michael Kors – všeč mi je. Puloverčki in torbice so lušne. Očala malo manj so robotska. Hmm, kaj sem že mislila napisat, ne vem pozabila… Torej nekaj mojih najboljših stajlingov:

 Katere kose bi imela Evelina od Oscar-ja de la Rente:Rachel Zoe me je presenetila. Pri Marc by MJ sem razmišljala kak pogrešam klobučke in kdo se je spomnil na njih… Taram.. Se opazi, da je scena zadaj v orhidejah, zelo dobra ideja, še en všečk. (:
All photos from style.com

To je to... Še sreča, ne? Nekaterim sem najbrž že šla na "živce" s temi objavami, ampak res nemorem iz svoje kože. To me zanima. Zanima me kaj delajo tisti, ki imajo denarja kot salate oziroma salad sploh nimajo.(;

Love, Evelina

6 comments:

 1. Jaz nisem ravno največja modna poznavalka (bolj natančno: pojma nimam), ampak so mi tvoji blogi ful všeč. Preberem vse ali pa vsaj slikice pogledam. Hvala, ker se trudiš za nas. :)
  P.S.: Vera Wang je res zakon!! Michael Kors pa še bolj.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tina jaz se ti res neznam zahvalit. Kljub temu, da te moda ne zanima tako zelo, me bereš, zato ker so ti objave všeč. Res Tina, hvala!

   Delete
 2. ful si lepe outfite vn pobrala. rachael in kors pa zmagata! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mancina, če so ti všeč, potem imava podoben okus :D in hvala.

   Delete
 3. Evelina, hvala za tale update iz NYFW-a ,)
  Sem najdla par inspiracij... pozdravcek!
  A.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ania, ne zahvaljuj. Jaz sem lahko srečna, da so ti stajlingi, ki sem jih izbrala za inspiracijo (: Pozdravček, tja daleč v Francijo, tudi tebi (:

   Delete