Tuesday, July 2, 2013

Black roses

Vsi vemo da je rdeča barva, barva ljubezni in tudi večina moških, ki želijo to ljubezen pokazat/potrdit, kupijo rdečo vrtnico. Jaz imam vrtnice rada. Sploh takrat ko hodim po Tomšičevem drevoredu in zavijem proti vrtcu. Tam se bohotijo roza vrtnice. Včasih se zaustavim in jih povonjam, ker imajo tako čudovit vonj. Ravno predkratkim sem jih ujela z telefonom.


 Ampak pred kakšnim enim letom, sem začela sanjariti o črni vrtnici. Pa sem si mislila, če ne more bit prava, pa naj bo vsaj pobarvana. Dokler nisem včeraj izvedela, da obstajajo prave črne vrtnice in to samo v Turčiji, natančneje v Halfetih. Čisto navdušena, samo upam da nas ne vlečejo za nos. Ker res nisem videla ravno fotografije, ki bi to dokazovala. Upanje umre zadnje, razočaranje pa ne bo veliko. (:



Tako da, padem na rit samo, če vidim pravo črno vrtnico ali pa še boljše če se znajdem v Turčiji med črnimi vrtnicami. Ker dragi moji, rdeče vrtnice ni težko vtrgat ali kupit ter dokazovanje ali potrjevanje ljubezni z njimi, je le potrošniška poteza. Še najbolj pa ob praznikih. Sem pa čisto vesela, če jo dobim na en "random" dan, tak pred vrati z listkom.

Ampak to sem že dobila. Tako da naslednjič črne vrtnice v Turčiji. Zakaj pa ne? 

Love Grows (Where My Rosemary Goes)


Rožasto razpoložena Evelina, ki vam pošilja nepotrošniško ljubezen ali krajše:

Love, Evelina


5 comments:

  1. Ooo, črna je še lepša kot žametno rdeča ali modra <3 Popolna!
    In lepo si napisala tole s potrošniško ljubeznijo. Tudi jaz raje prejemam majhne pozornosti na random dneve. Še rajši pa dajem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja zelo je lepa... Jaz obožujem črno barvo že od otroških let...
      Ja, to je to, kar dela dneve posebne... Dati je pa včasih toliko boljše kot pa prejemati.. Ko vidiš tiste iskrive oči in velik nasmešek osebe... :D

      Delete
  2. Črne kot črne baje ne obstajajo, so le temno temno rdeče, ki izgledajo kot črne :)
    drugače pa bi tebi bil fenomenalen sprehod (s fotoaparatom) po vrtovih Queen Mary's garden v Regents parku v Londonu prav v tem času.. Cvetovi večji kot dlani, vonji tako močni, kot jih tukaj lahko le sanjamo.. božansko res.. sicer pa mislim, da si sliko videla na instagramu ;)

    ReplyDelete
  3. Na črne sploh še nisem pomislila, ampak meni so pa najbolj všeč bele ali pa svetlo roza :)

    ReplyDelete
  4. Jaz o črnih že sanjam par let, ampak baje ne obstajajo, samo pobarvane :(

    ReplyDelete