Wednesday, November 20, 2013

Trendovski kosi

"Glej, ta kos pa je zelo trendovski. Gremo po nakupih!"
Jaz: » Ne, prosim ne! Gremo en velik ovinek mimo njih.« A ni nekaj najbolj groznega. Ko vidiš skoraj na vseh isto stvar. Na primer, Kenzo zelen puloverček poznamo skoraj vsi, ne? Ker prebiram veliko blogov, sem ga videla najbrž n-to krat. Mi je všeč? Mi je zelo. Bi ga kupila? Ne, ker ga je vsepovsod preveč. Saj je lepo videt, kaj se vse da, k enemu puloverčku kombinirat. Ampak kar kmalu postane prav dolgčas. In ja, ko svetovne blogerke končajo s tem in pri njih ne vidim več teh puloverčkov, takrat pridemo na vrsti me – Slovenke in zdaj jih videvam na Slovenkah. Orginali ali ne... Videvam jih...


Nekaj podobnega je bilo tudi z wedge supergami. So mi všeč? Ja. Jih imam? Ja. Ampak zakaj? Ker je modelov ogromno in ker sem potrebovala nekaj športno elegantnega za obut.


Nekaj podobnega so tudi Zarine kratke hlače/krilo. Te sem si dejansko že mislila kupit, ker so mi res hude. Ampak ko sem jih videla tolikokrat, mi več niso bile tako zanimive, pa tudi nič več posebnega (:



Torej, seveda boste lahko kakšen trendovski kos videli na meni, ampak res ne samo zato ker je to letos »in«.

Vem, včeraj sem napisala, da bom danes z vami delila nekaj o kvaliteti, ampak sprememba plana. Kmalu pa res... (;

Torej, kako pa vi gledate na to? Ali takoj ko je kaj trendovsko, greste v trgovino in to kupite? Ali mislite, da če imate modni blog, da brez trendovskih kosov ne gre? Kar razpišite se. Sem pri prejšnjih objavah bila prav prijetno presenečena nad odzivom. Hvala (:

Love, Evelina






25 comments:

  1. meni pa tele wedge teniske sploh ne potegnejo. prov uno c'mon, to ne gre skup :D! ampak vsak ma svoj okus :)
    tale kenzo tigrček mi pa tut ni bil nikol všeč :/
    s krilom se pa strinjam, čudovit :)
    js vedno kupujem tisto, kar mi je všeč takoj ko zagledam, al pa gledam kšno leto zadevo in ko vem da si jo res želim, jo grem potem kupit, pa jo potem seveda tudi nosim zelo dolgo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vsak ima svoj okus. Meni so pa super.. Samo res moreš pazit, kam jih oblečeš. :P

      Delete
  2. Joj, tudi jaz se naveličam. Tele hlače sem si želela kupiti ampak me je res minilo, ko sem jih videla na vsaj 100 blogih :(

    ReplyDelete
  3. Teniski so meni osebno katastrofa. Na nobeni zvezdnici mi niso všeč, prav tako nisem našla še niti enega modela, ki bi se mi zdel sprejemljiv. Mislim da popolnoma uničijo celoten outfit. Nič kritičnega, to je samo moje malo mnenje :) Veliko lepši so raznorazni gležnarji, ki jih lahko kombiniramo tako k elegantnemu kot tudi malo bolj športnemu videzu.
    Kenzotov puloverček pa je definitivno na moji wish listi. Mogoče ne ravno ta zelen, ampak bi se pa našel kakšen drug, ki bi ga z veseljem oblekla. To, da se pojavlja na vseh blogih je velik plus za razpoznavnost tako Kenza kot tega določenega kosa, torej puloverčka. Meni je všeč in mi je vseeno, če ga ima 100 drugih blogerk. Pravzaprav z veseljem prebiram bloge prav zato, da dobim navdih kaj obleči in kaj kupiti. Mogoče ne točno enakega kosa, ampak kaj podobnega.
    Zarine hlače so luštne, ampak meni niso najbolj pristajale.
    Nisem takšna, da grem v trgovino takoj ko je nekaj novega in :) po navadi trgovine začnejo ponujat zelo podobne kose in tako smo lahko našli "ponaredke" kenzotovih puloverčkov z velikimi živalskimi glavami marsikje. Nekaj kupim, če mi je všeč, ne glede na to ali je trenutno in ali ne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sprejemam tvoje mnenje. Kakor komu.. Morem priznat, da tudi meni na začetku niso bili všeč. Pol pa sem našla ene, ki so sprejemljive. P
      Pri gležnarjih je pa tako, da ne pašejo na vsake noge, sploh če so brez pete.. Mi noge skrajšajo.. (:

      Delete
  4. Nekateri kosi me kljub temu, da jih vidimo na veliko blogih, se vedno pritegnejo (npr. Valentino cevlji s pascki), nekateri pa sploh vec ne..ce naj bi bila ulicna moda in s tem blogi izvirna, o tem vec ne moremo govoriti, tako da mislim, da je potem to le modna pista na ulici in ne vec moda oziroma oblacila zensk iz njihovega vsakdanjega zivljenja.. Danes nas zelijo trgovci spraviti v kalupe, sama se trudim biti izvirna, zato ob "nasvetu modne svetovalke", ki rece: to kupite, to se nosi ali to je kupilo ze veliko strank, samo zavijam z ocmi in grem hitro drugam.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To o ulični modi in modnih pistah na ulicah ter o kalupih pa se tako strinjam, da se bolj ne bi mogla. Pa še v nulo dobro si opisala situacijo...
      Ooo, če mi kdo to reče me še bolj odvrne.. Ker nočem da vidim na drugih. Modne svetovalke bi res mogle bit pazljive pri izbiri besed (:

      Delete
  5. haha, ejjjjj prou res! :) Mam Kenzo puloverček, ampak vprašaj me kolikokrat sem ga oblekla? 1x :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auuuč (: Veš kaj mi je ful všeč? Da si priznala (: Super si!

      Delete
  6. Meni tej Kenzo puloverčki in na splošno njihovi kosi sploh niso nič posebnega.. So vredu ampak imela jih pa nebi :D Sploh pa lahko za ceno enega dobim več lepih kosov kake druge znamke. Kar se tiče Zarinih hlač, jaz sem jih tudi hotela imet, potem pa sem jih vidla na miljon puncah in me je želja čisto minila.. Te teniske tudi meni niso všeč, res pa je, da jih zna kakšna punca dobro skombinirati k svojemu oufitu, tako da na koncu vseeno ne izgleda tako slabo. Še dobro da ima vsak svoj okus, kako bi pa bilo, če bi bili vsi enako oblečeni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Groooozno, bi bilo. Sploh so nočem in ne želim predstavljat.!

      Delete
  7. Se strinjam, isto je z Birkin torbicami! Ce mi je kak kos oblacila vsec, bi ga vseeno kupila. Ampak samo zaradi tega ker je nekaj v modi, pa ne bi pomoje..
    Moja nova objava: http://dancingwithmycat.blogspot.com/2013/11/pink-peplum.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja podobno je s temi torbicami, ki so lepe. Ampak... Čeprav te me niti ne motijo tako preveč.. Mogoče zato, ker na zadnje opazim torbico :P

      Delete
  8. Podobno objavo sem imela tudi sama v planu:) Se čisto strinjam z vsem napisanim. Meni osebno so wedge superge grde, prav tako kenzo puloverček. Te hlače iz Zare so mi pa všeč, sem ji tudi sama skoraj kupila, pa sem si premislila. Ali pa tiste crucciani zapetnice, ne razumem zakaj je takšna norija okoli njih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Še vedno lahko napišeš (: Sem te pa malo prehitela...

      Delete
  9. kenzo pulover mi ni nič posebnega, prav tako mi ti čevlji enostavno niso všeč. Zarine hlače so mi zelo zanimive, ampak enostavno jih ima že preveč punc, pa najbrž tudi ne bi pasale na mojo postavo. To smo ravno včeraj s kolegicami imele debato, da kako je z enimi kosi oblačil, ki jih nosijo prav vsi. Sama sem na vsak način želela imeti parko, čeprav jo imajo vsi. In sem si jo kupila, ampak temno modro in zelene, ki jo vidimo na vseh. Pri meni je pa največji problem tudi vedno to, da na kakšnih tujih blogih vidim super zadevo in jo potem povsod iščem in je Sloveniji nikjer ne najdem. Potem pa ko končno dobim, bo čez en mesec to imela vsaka trgovina, pa tudi vsaka druga ženska.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To z trendom se je meni začelo s sovicami.. Mela sem obdobje sovic, ko še tukaj ne sluha in duha o njih. Iskala in iskala sem kakšno oglico sovic ali prstan.. Nič.... In potem čez mesec dva, paaaf bile so moderne sovice.. groza...

      Delete
  10. Tudi jaz še potem to dalje nosim... Hvala ker si me spomnila na zelo pomemben podatek :D

    ReplyDelete
  11. Kenzo pulovrčki so mi všeč tisti, ki imajo le napis. Verjamem, da wedge superge obstajajo tudi v hudi različici, ki je še nisem našla. :D Glede Zarinih hlač pa ja... tudi jaz sem si jih želela. :)

    ReplyDelete
  12. Sam puloveček mi ni všeč, a mi je lepo skobiniran na 4 sliki. Wedge superge so mi bile na začetku prav grde, toda sčasoma bolj kot sem jih gledala, bolj so mi bile lepše. So mi pa predvsem všeč, ker se mi zdi, da se jih da lepo skobinirat, te povišajo za par cm in mi delujejo udobne, a zaenkrt še nisem dobila model, ki bi mi povsem ustrezal - nisem niti iskala tako intenzivno :) Zara hlače me pa ne pritegnejo, niso moj stil.

    Rada spremljam modne bloge, vendar dosedaj sem bolj redko kupivala trednovske kose. Bolj mi pomeni, da mi je stvar resnično všeč ter je nosljiva kot pa samo dejstvo, da je "in".

    ReplyDelete
  13. ta članek je pa kot da bi nekdo mene poslušal! odlično napisano!! vsi trije kosi so zelo lepi, ampak ti enostavno začnejo lest iz ušes :)

    ReplyDelete
  14. Če je lepo skombinirano in če punca zna nek trend dobro nosit, potem mene osebno ne moti, da vidim npr. en pulover na veliko žensk! :)

    Kup blog drugače!:)

    Lp,
    Katarina
    katiquettestyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Zanimiva tema! Meni se zdi, da dokler se blogerke, znane osebnosti ipd. še trudijo te masovne kose pokombinirat "po svoje", ni take panike, ko pa vidiš pet, deset enakih outfitov na različnih blogih, pa te počasi mine. In podobno se je meni zgodilo s temi Zarinimi hlačami - ideja mi je všeč, ampak hm, zasledila sem jih praktično povsod - v na las podobnih kombinacijah, in nekako se mi je zdelo, da bi bila vsaka ideja, če bi jih jaz sama poskušala skombinirat, ukradena :D Kar se superg tiče, jih nisem niti gledala, ker ne rabim dodatne višine, ostajam kar pri klasičnih supergah, v Kenza sem se pa zaljubila, takoj ko je prišel ven, in verjetno bi ga še zmeraj kupila, tudi če bi ga imeli čisto vsi ljudje, ki jih poznam - poleg tega pulover za kombiniranje dopušča precej več svobode kot kratke hlače - samo ne zelen, ta je malo ekstremen :D

    ReplyDelete
  16. Haha, verjetno sem prva, ki prvič vidi ta zelen pulover :D Si grem raje Batman hoodie kupit :D
    Ne oziram se na trende, oblečem in kupim to kar paše MENI in lahko je že 100 let passe. Če ima kdo problem s tem, je to njegov problem in ne moj :) Skoraj isto je pri meni s kozmetiko - baby lips ne bom nikoli kupila, naked paleto nimam in nimam potrebe po njej ... Kupim, kar si JAZ želim in ne kar bodo od mene pričakovali drugi. Torej, če si bom kupila naked paleto, bo to zato, ker sem si jo želela. ampak trenutno nimam nobene potrebe po tem :) Mogoče nisem ravno tipična beauty blogerka, ampak cenim to kar imam in znam uporabit to kar imam. Imam pa še vedno dovolj in sem neizmerno hvaležna za to kar imam <3. Nimam ravno potrebe po impulzivnem kupovanju. Letos sem res minimum zapravla za kozmetiko, veliko več sem dala za knjige, meditacije in tečaje. Pa ti nekaj povem, nikoli se nisem počutila bolj srečne in izpopolnjene.

    ReplyDelete