Saturday, August 25, 2012

Good morningDanes sem zgodnja, zato ker se odpravljam na delo in to je vzrok zakaj me danes in jutri ne bo. Oziroma pridem v nedeljo zvečer. Kje se bom potepala, pa vam povem naslednjič. Se mogoče že komu kaj svita? Le kam bi lahko šla evelinamalina? (:


Zgornja slika je nastala, ko je bila moja soba še prazna. Čisto prazna. V njej je odmevalo, noro.! Zdaj je soba že končana ampak v razsulo. Vse morem še pospravit. Toliko papirja, zvezkov, potrebščin, risb, pripomočkov, knjig, revij, drobnarij,… Še sreča, da so oblačila že pospravljena. Ampak me še čaka veliko dela. Vendar komaj naslednji teden, saj me cel vikend ni. Potem pa slike moje sobe. (:
Prva Evelina prikazuje skoncentriranost, mislim da vsak zgleda tako, ko je za facebok-om. Druga vztrajnost, ko čakamo, da smo lahko za računalnikom. In tretja dolgočastnost pri čakanju. Malo za hec, malce pa za res.

In potem se bo sobota prevesla v nedeljo in naj bi bil dež (ni 100%, nisem meteorologinja). Zato malo priredbe na pesem Singing in rain. Dež zna bit zelo prijeten, sploh če znaš v njem uživat.


Če pa komu dež ni prijeten, pa z vami delim nekaj prijetno sončnih fotografij.Love, Evelina

7 comments:

 1. Lepo se imej kamorkoli že greš!!!!! Veselim se novega bloga! :)

  ReplyDelete
 2. Iiiii koruza :D če prideš v Koper se obvezno ustavi na koruzi pri meni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tina hvala ti. Če pa bom hodla kaj po Kopru, pa pridem na koruzo mmmm.. Se mi že lušta (:

   Delete
 3. To so letošnje slike, pri omi slikano ne?

  ReplyDelete
 4. hehe, a veš da sem 23.8 tudi js objavila povezavo do te pesmi singing in the rain ;D (sam tako, kot zanimivost :P)

  ReplyDelete
 5. woow, zanimivo, torej samo tri dni kasneje :P

  ReplyDelete