Wednesday, September 12, 2012

NYFW 2013 I.

Seveda spremljam vse kar se dogaja pri oblikovalcih, na odru in za njim.

New York Fashion Week se je začel 5.9. z malo manj znanimi: Juan Carlos Obando, Erin Fetherston in končal z malo bolj znanim DL 1961 Premium Denim.

All photos from Style.com




Juana Carlosova Obandova kolekcija mi je všeč. Ampak ne toliko kroji, kot pa vsi ti vzorci in teksture na oblačilih. Tudi vse dolžine niso po mojem okusu. Pri meni prideta v poštev: kratka ali zelo dolga, da se oblekica dotika tal (: Skice teh tekstur (ribjih lusk in perja v povečavi) pa je Obando naredil že pred desetimi leti kot grafični oblikovalec.
Oblečeno bi imelo zadnjo dolgo obleko v belem.










Erin Fetherston je nesramna. Zakaj, ker so vse oblekice tako zelo lepe. To ni lepo od nje, da mi dela takšne lušte in vprašanje pri tej kolekciji ni, kaj mi je všeč, ampak kaj mi ni. Ker je tistih, ko si mi všeč in ki bi jih imela v svoji omari enostavno preveč.
In še video, ker je lep, kratek, samo škoda, da ne kaže več prečudovitih oblekic (:




In še z eno znamko bi se malo spogledovala, to je DL 1961 Premium Denim. Kdo ne nosi kavbojk? Mislim, da ni človeka, ki jih ne. No, če odštejemo mojo 80letno babico, ampak njej oprostimo.  Poleg dobrih plesalk, ki bi lahko bile še boljše, so mi všeč seveda kavbojke in škoda mi je ker manekenke niso nosile petk. Ampak to je samo moje skromno mnenje. 
Rdeče in takšne barve hlač, kot so na zadnji iščem res že nekaj časa. Črnih pa ni nikoli preveč, sploh pa usnjenih, da bo v hladnih mesecih toplo.

Kako se vam zdi predstavljen prvi dan NYFW skozi moje oči?


Love, Evelina


4 comments:

  1. Meni pa je všeč da niso v petkah vsaj tokrat,
    tudi to je lepo zakaj bi moglo bit v svetu mode vse v petkah pri ženski, moda tudi za tiste, ki jih ne nosijo/mo :D Čeprav moram priznat da petke nardijo žensko še bol posebno pa lepo ampak vseeno... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saj pol, ko sem gledala ostale revije in so imele vrtoglae pete, so se mi manekenke zasmilile (: in pol sem si mislila, no saj ni tak napačno, da imajo obute balerinke pri DL1961. (:

      Delete
  2. Erin Fetherston <3 vse je noro!

    ReplyDelete