Wednesday, September 12, 2012

NYFW 2013 II.

Četrtek 6.9. na modnih pistah, nikogar posebej znanega, zato sem iskala zanimive oblikovalce oz. tiste, ki so meni padli v oči.







Nicholas K, vsekakor zanimiva kolekcija, vendar ne za mene. Zakaj? Ker bi se zgubila v vsem drapiranju in vseh teh plasteh. (: Všeč mi je uporaba materialov, tako lahki so in oblačilo je najboljše vidno na videu, kjer vse plapola in je prikazana vsa ta igra lahkih materialov. Barve so pa vzete od nemškoameriškega slikarja Lyonela Feiningerja. Aja, pa očala so kul.




Tadashi Shoji me je navdušil samo z dolgimi večernimi oblekami, ki so seveda med najdražjimi in za rdečo preprogo (: Elektro modra, bela, bež…



Kimberly Ovitz – preprosto drapiranje, ovijanje blaga okoli telesa, bosonoge manekenke, črna, zemeljske barve, bež, zapestnice nad komolcem itd. Všeč ali ne? Ne vem, ni ravno po mojem okusu. Vsak ima svoj okus.







All photos from style.com


The Art Institute Of New York City

Prvo gledam začetek kolekcije in mi ni bil všeč. Potem pa vedno bolj, vsa ta črnina, waa. Popolnoma navdušena. Mladi znajo in imajo domišljijo ter kaj je najpomembnejše, upajo si.

Ste že slišali kdaj, za katerega zgoraj naštetega oblikovalca?



Love, Evelina
 

1 comment:

  1. tokrat sem pa gledal kreacije in ne samo dekleta.dobre si izbrala. 3 od spodaj gor mi je taka hardcooore \m/ super =)

    ReplyDelete