Thursday, September 13, 2012

NYFW 2013 IV.

Nedelja 9.9., ko je mene zvijalo v želodcu in ko sem imela neznosne glavobole so se na Newjorških modnih pistah sprehajale manekenke oblečene v znamko DKNY, v oblikovalko Diane Von Furstenberg in v oblikovalca Zac Posen-a ter seveda v mnogih drugih.


Znamka DKNY - všeč so mi očala in čevlji. Pa kombiniram hlače iz prve slike in majico iz druge, pa čevlje in očala. Pa je ustvarjen moj stajling, ki bi ga z lahkoto oblekla. 


Diane Von Furstenberg – drapiranje, plastenje, različne barve in vzorci. Všeč so mi čevlji in torbice. Ne razumem pa teh očal. Hmm, kako to deluje? 



Zac Posen – Prvo je na modno pisto stopila Naomi Cambell. Zdi se, da jo že dolgo nismo videli na modnih stezah. Ali se motim? Potem sem prepoznala tudi Isabelo Fontana in Karolino Kurkova ter na koncu Coco Rocha v prečudoviti beli razkošni obleki.  In vse te punce prečudovito hodijo ter znajo koketirat. Meow.


Gremo še pokukat, kaj se je dogajalo napistah v ponedeljek, 10.9.:


Carolina Herrera – pasovi, ovratniki, svetle barve, očala – to mi je všeč. Takoj ko pa pridemo do dolžine oblek in pa čevljev pa ni po mojem okusu. Ampak Carolina zna, obvlada. V nadaljevanju nekaj stvari, ki bi jih oblekla (pa še kaj bi se našlo).






Donna Karan – prva jaknica mi je všeč. Zanimivi kroji, ampak na začetku vse nekako dolgočasno (sivina), šele na koncu nekaj materialov z malim prelivanjem. Torbice se sploh niso opazile, čeprav niso tako slabe. Tudi čevlji niso izstopali. Najbrž so izstopale samo oči od manekenk, saj so imele pinki obrobo. (: 






Alice + Olivia – woow, popolnoma všeč. Tista modra božanska obleka, že vem da bomo jo lahko kar kmalu videli na kakšni rdeči preprogi. Zelo lepo.!




All photos from style.com
  


Abbey Dawn by Avril Lavigne – wah, kaka opasna kolekcija. Še vedno zelo odštekana in mladostna kolekcija.  Nekaj kosov bi pa lahko bilo mojih (:










All photos from zimbio.com
Komentarji dobrodošli.

Love, Evelina

9 comments:

  1. a great many things you should pay attention!
    follow each other?
    Visit to my blog:
    trifonenkov.blogspot.com
    trifonenkov.blogspot.com
    trifonenkov.blogspot.com
    Click I like facebook, if not difficult - facebook.com/ilyatrifonenkov

    ReplyDelete
  2. 2d and 5th are great!)

    very nice blog by the way ;)

    kisses from Russia,
    Juliet

    !!! LEAVE COMMENT AND WIN RAY-BAN ON MY BLOG !!!

    ReplyDelete
  3. Love it all!


    http://thefashioninbox.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. men je siva oblekica Donne Karan takooo lepa <3 sam ne vem, mogoče tok božansko izpade sam na shirani manekenki in v živo ne bi tok lepo izpadla, who knows :) xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni slaba, ampak mogoče pa bi še boljše izgledala, samo bi jo morali malo predelat, pa naredit po merah (:

      Delete