Sunday, September 23, 2012

Today


Z vami delim eno od mnogih slik, ki smo jih posneli danes. Moja malenkost je bilo poziranje. Bilo je super. Slikali smo predvsem na avtobusni postaji v Mariboru in pri klubu Plusminus. Odločili smo se za malo drugačno slikanje. To pomeni, da sem se pred slikanjem morala tudi razgibat (:.

Ko sem bila mala sem naredila vse, moško in žensko špago, špago v zraku, še več stvari sem naredil ko sem začela hodit k jazzu. Ampak ko sem končala z plesom pa je vse začelo pešat, nekatere drobnarije sem še lahko naredila, ampak to ni nič v primerjavi kaj še želim. Zato sem se po mnogih letih odločila, da vsak dan delam raztegovalne vaje in vaje za moč. In to je rezultat mojega dela v enem mesecu. 


No, ja... To ni rezultat mojega dela v enem mesecu, ampak današnjega slikanja. (:

Kako se vam zdi?

Love, Evelina

7 comments:

  1. hehehe to ti je uspelo s temi kak se že reče, teniske-petke :D

    ReplyDelete
  2. super. obožujem most.. v 9. klasu OŠ sem s kolegico na postelji vadila tale most naredit, ko stojiš.. pa je z vajo skoz več uspelo.. prakrat sem tud padla z glavo - hrbtom na 'trdna' tla :S ampak še dobro brez poškodb, zdaj pa vsake tolko časa (da se kje pohvalim :D ) naredim ta most nazaj.. mi pa ful paše za razgibanje hrbtenice. In čeprav to delam ful redko (parkrat na leto) mi je nekako ostalo to ravnotežje v spominu,

    pa da ne bom preveč o sebi, super fotka je nastala, pa čevlji so fullllll hudi!!! take črne iščem trenutno hih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Nina. Poglej v Extra če še imajo črne čevlje (:
      Meni pa most nikoli ni bil težak..pred kakima dvema letoma pa sem hotela naredit iz stoje v most. Pa mi je uspelo, ampak tu so še le bili padci. Zdaj si že spet neupam. Bom pa zbrala pogum in naredila. Vem in želim (:
      Malo večkrat ga probaj naredit bo ti boljše šlo in brez straha (:

      Delete