Friday, December 28, 2012

Help

1.

2.

Malo pomoči prosim.
To je moj prvi logotip. Super bi bil, da bi se znašel na vseh mojih slikah, ampak to pomeni eno delo več zame. Čarat pa še tudi ne znam. Me zanima, kaj se bo iz tega izcimilo.

Torej vam je všeč? Kateri bolj? Razlika je zelo mala. Tehtnice se pač težko odločimo (: Prosim in hvala za pomoč. Seveda so komentarji več kot dobrodošli.


Love, Evelina

8 comments:

  1. meni je prvi malo bolj všeč. ali pa drugi. ah tehtnice.. :) je pa zanimiva ideja s to pozo!

    ReplyDelete
  2. prvi je super. :) ful dobro si se spomnila. :)

    xoxo

    ReplyDelete
  3. jooj kako luškan blog:) fajn, da si se oglasila na mojem blogu, da sem te našla:) hehe... meni je prvi malce boljši:) sicer pa tsa mi oba všeč:) Mogoče je pa na slikah bolje, da ni krepko napisan, da ne zasenči slike.... hmmm... :)

    ReplyDelete
  4. Meni je pa drugi, ker so črke bolj elegantne. Glede na to da se sama ukvarjaš z manekenstvom potrebuješ eleganten logotip ;))
    Če boš imela čas bi bilo pa fajn, če bi probala kakšno drugo tipografijo, npr. Bank gothic medium BT bi meni super delovala ;)
    Za dodajanje logotipa na fotografije, ti bo pa najlažje v photoshopu, narediš brush in ga maš kar shranjenega že v programu :)
    Upam, da ne boš tega vzela, da se kaj pametna delam al neki, sam pomagat hočem ;)

    ReplyDelete
  5. Uuuu, kak ste vsi super. Hvala za pomoč.
    Največ vas je glasovalo za enkico. Ampak bom še videla, kako se bom odločila (:
    Pink_Diamond, na tvoj blog kar nekaj časa že zahajam :P In hvala za tako lep in iskren komentar :D
    Maja: za tebe pa si res ne mislim, da se pametno delaš. še raje imam, da me česa spomniš in predlagaš. Res hvala. Bom probala to pisavo in super da si me spomnila za PS. Sem brushe že delala nekaj let nazaj pa sem pozabila. Upam da se spomnim kak se naredi..

    ReplyDelete