Friday, August 8, 2014

2. rojstni dan

Danes smo 8.8. in to pomeni, da ima moja mala virtualna beba rojstni dan. Stara je že dve leti. Ne bom rekla, da sem zadovoljna z mojim delom na blogu v tem letu, ker bi lagala. Ni bilo toliko idej, motivacije, navdiha in najbrž tudi časa. Še vedno pa mi je blog »prinesel« nekaj čudovit stvari in ljudi. Še vedno neizmerno rada pišem, čeprav si premalokrat vzamem čas. Še vedno rada berem in spoznavam ostale blogerje. Še vedno sem močno povezana z Evelinomalino. Postala je del mene. Najbrž sem samo rabila malo odmika. Mogoče sem potrebovala v življenju malo več akcije, da bom imela o čem pisati. Čeprav mi je malo žal za vse ideje, ki sem jih imela v glavi pa jih nisem prelila na virtualni papir. Pa vendar moj moto je še vedno: »Vse se zgodi z razlogom.«

Kako bo naprej ne vem. Vem pa, da Evelinamalina ostaja. Imam pa občutek, da bo malo zatišja, ker se mi življenju dogajajo velike spremembe in mislim da bom potrebovala nekaj časa. Upam, da bo to samo zatišje pred velikim BUMom. (Začutila sem vznemirjenje ob zadnji povedi, mogoče pa je res nekaj na tem (; ).
Verjemite mi, da prav pogrešam ko sem se vsak večer  posvetila blogu in svoje misli uredila ter jih prelila na papir. Pogrešam ko sem naslednjo jutro prebirala vaše komentarje, ki so me prav vedno spravili v dobro voljo, čeprav je bila zmes tudi kakšna kritika.

Kakorkoli upam, da ostajate z menoj v dobrem in slabem. Da vas nisem z mojo neresnostjo odgnala in želim da me razumete ter da se še naprej beremo, saj mi to daje zagon in motivacijo.
Hvala vsem tistim, ki po dveh letih še vedno zahajate na moj blog in tudi tistim, ki ste to komaj začeli (;

Z vami bom tokrat delila malo statistke, toliko da lahko vsako leto vidim, kako napredujem, čeprav mi te številke ne pomenijo veliko. Največ mi pomeni ko sem sama zadovoljna z napisanim. Ko tudi če grem čez pol leta brat neko objavo, da vseeno lahko rečem: »Wow, resnično sem ponosna na to kar sem napisala.« Upam, da to rečete kdaj tudi vi. (;
Torej…

August 2013 – August 2014

390 objav
71 Bloglovin sledilcev
115 GFC sledilcev
308 FB sledilcev
387 Instagram sledilcev

Največ objav v enem mesecu: August 2013: 19
Največ komentarjev na objavo: 44
Največkrat ogledana objava Prsi (.) (.) : 990
Komentarjev na blogu: 3576
Največ ogledov v mesecu Septembru: 8.790
Skupno ogledov strani: 120.758

Še ena misel za na konec. Vedno bi lahko bilo še boljše (:

Z ljubeznijo, Evelina

18 comments:

  1. Replies
    1. Hvala, tale beseda izjemen me je prav presenetla (:

      Delete
  2. Čestitke in super, da te bomo še brali! :))

    ReplyDelete
  3. Vse najboljše tvoji virtualni bebi :) kljub temu da praviš da nisi tak pridna s pisanjem, moram reči da si kar dosti objavljala glede na številke :) drugače pa.. Včasih se pač zgodi življenje pa ni časa napisati objave :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, ja no sama nisem ravno zadovoljna, ampak bo že... :P Ja včasih se res ne najde časa (:

      Delete
  4. Čestitke! Sicer pa verjamem, da se boš še vrnila k rednemu bloganju. Včasih pač potrebujemo premor, ampak blog je itak mesto, kamor se vedno lahko vračaš:)

    ReplyDelete
  5. Čestitke, super si! :) (malo te pa pogrešamo, priznam!)

    ReplyDelete
  6. Čestitke in happy birthday tvojemu blogu!:)

    ReplyDelete
  7. Mal pozno, vendar vseeno čestitke.

    ReplyDelete