Thursday, August 23, 2012

Alexa Chung za Elle

Alexin stil mi je všeč. In tudi njene naslovnice pri Elle, kot na primer:



Ampak tale najnovejša naslovnica za septembrski Elle pa se lahko skrije. Ni lepa, niti malo. Sploh ne vem, če bi jo kupila. Pa jaz sem vedno bila ena tistih, ki mislim, da naslovnica ne vpliva na mene.
Najbrž se sprašujete, kaj je narobe.
1. Slika zgleda kot ena iz revij Neckermann ali Quelle.
2. Celoten stajling mi ni všeč, je pa res, da vsak ima svoj okus. Še sreča.! (: Edino kaj mi je všeč je zapestnica. To bi imela.
3. Moti me njena desno stopala. Tako zelo veliko izgleda, sploh zaradi izbiro čevlja. Če bi imela obute pete bi bilo dosti boljše.
4. Tudi poza nekako ne paše. Boli trebuh in glava.? Saj mene bi tudi, če bi imela taki stajling (: Zato jo razumem.

Edina pohvala gre pa vizažistki in frizerju. Obraz je čudovit. In tudi ostale slike so super, razen naslovnice, ki je nekako najpomembnejša.




 Seveda je to moje mnenje in resnično me zanima tudi vaše. Zato, kar s komentarji na plan.

Love, Evelina

4 comments:

  1. sem vidla to naslovnico sredi pariza na velikem plakatu in me je skoraj kap od vsega kar je narobe z njo. ne dojamem kako jim je kaj takega uspelo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katja, še sreča da te ni kap (: Jaz tut ne morem dojet. Bomo preboleli.

      Delete
  2. Tudi jaz se popolnoma strinjam s tabo, zadnja naslovnica je res cudna.. Alexa mi je sicer top amapak kaj je z nogo st 46 !? :)

    ReplyDelete
  3. Zaradi tebe ko to prebiram, pa čeprav včasih teme o modi niti povohola nebi kaj se le brala, mi je zanimivo prebrat vsako besedico ker se vedno znova kaj naučim :)

    ReplyDelete