Friday, August 31, 2012

Nakupi

Danes sem bila zgodnja, saj sem še mogla nekaj uredit na šoli. Potem pa sem lepo sama šla po nakupih. Nikoli mi ni bilo prijetno hodit sama. Ampak danes, ni bilo boljšega. Ujela sem še zadnja znižanja oblačil in šla še po nekaj drobnarij.

Dvoje hlač.
Drobnarije: Verižica YesNo, čokoladica(ki je več ni), rdeč darilni trak(kmalu boste videli zakaj ga potrebujem), gumice(ker jih ni nikoli preveč in dovolj), alkoholni flomaster(ker ga rabim) in beležnica(ker drugače vedno kaj pozabim in ker stara več ne velja.)
 






Pa še takšno srečo imam, da mama pozna moj okus. Nekaj let nazaj mi je lahko kar ona, brez mene, kupovala. Kmalu pa sem jaz dobila mojo sonakupovalno potnico, s katero je najboljše nakupovat in od takrat hodim z njo. Zato se je mama kar malo bala, ko je prišla včeraj domov in rekla, da mi je kupila majico in če mi ne bo všeč jo lahko nosim za doma. Ampak mislim da besede niso potrebne. Seveda mi je všeč. (:



Zdaj pa še rabim pomoč. Naj si jih kupim ali ne?
Love, Evelina

9 comments:

  1. A so udobni tile čevlji? Tudi sama sem si jih ogledovala na internetu, ker so mi prav zanimivi. Kje si jih pa ti probavala? :) Lp

    ReplyDelete
  2. Udobni so.! Ampak nikakor se ne morem odločit, mislim pa da si jih bom kupila. Mi je malo žal, da si jih že nisem danes. V Princess shop. (: Lp.

    ReplyDelete
  3. Evelina superge s petko so zakon! :D jaz sem si jih narocila preko ebay-ja ker mi pri princess niso vsec.

    Lepo bodi,
    Patricia

    ReplyDelete
  4. Jaz sem absolutno za superge, imam podobne tudi sama in so ful udobne! :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Okej, super. Bom samo upam da bo še moja številka. (:

    ReplyDelete
  7. Evelina, v Promodu sem si probala enake, wnb superge look s polno petko - bež barve. Cena: 70€.. In mi je potem sestra povedala, da imajo podobne v Princess shop, s tem da so tisti res super barve in vse na njih mi ugaja, ampak so le predragi, zato bom si jih v Princess shop-u kupila.. Ti si jih samo kupi, ker so super udobni in še super izgledajo! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marcela, se strinjam. Rajši za 30€ pa si dvojne kupim :P Srčno upam da še jih bodo imeli, ker je bla zadnja številka (:

      Delete