Saturday, September 1, 2012

Iskrenost, pogum...

Dobro jutro.
Že spet sem zgodnja, mislim ura je šele 5h. Danes me cel dan ne bo. Delam v garderobi na modni reviji v Kopru. Ter delim letake. Mam kar dve vlogi. Ampak to še ni nič (: Glavno da se dela.  



 
 Vabljeni vsi iz Kopra in okolice.!
Na tem letaku sem tudi jaz. Evo, to je originalna fotografija. Me najdete? Spredaj, dolgolasa punčka (:


No, če jaz odhajam v Koper, bom pa z vami delila nekaj, kar najdemo na mariborskih prehodih čez cesto. V četrtek ko sem hodila iz vadbe so me prijetno nasmejali. Luštni so. Te stvari so meni najbolj pomembne v življenju. (:
Good mood.

Sincerity.

Love.

Courage.

Trust.

P.S: Nekatere slike so zmigane, ker sem mogla hitet zaradi avtomobilov. Ne želim motit promet (:

Pošiljam vam lep koprski pozdrav, Evelina

7 comments:

  1. Evelina, si zelo lepa ženska, tvoj blog je odličen in imaš zelo dobro utemeljeno mnenje, več ljudi bi moralo biti takšnih kot si ti :)

    ReplyDelete
  2. To je relativno. Nevem zakaj ljudje vzpodbujate takšne ljudi, ki napišejo eseje o svojih nohtekah in kaj imajo oblečeno in oh in sploh.. The reallity is that no one gives a ****.. Zakaj ljudje to sploh berejo? Kruta resnica je ta, da se jim zdi funny - žalostno ampak tako je. Objavljanje takih stvari preko bloggerja in drugih e-pripomočkov je pač drug način iskanja pozornosti. But hey that's just one man's opinion ;)

    ReplyDelete
  3. Glej, meni se zdi zelo prav da izkazuje svoje mnenje po takih spletnih straneh, ker so vidne vsem in ker bi rada uspela v tem. Sicer pa ima zelo zanimive teme na blogu, takda nevem zakaj tega ne bi delila z drugimi. To ni nobeno izkazovanje pozornosti, pač pa deliš z drugimi kaj delaš pa kaj ti je všeč itd. meni se zdi to kot da bi pač pisal dnevnik ampak ga lahko vsi vidijo in tako je tudi prav. ;)
    LP

    ReplyDelete
  4. "Uspela" preko bloggerja in facebooka? In ne razumem točno kaj misliš..uspela v pisanju javnega dnevnika? Torej ni deljenje "kaj ti je všeč, kaj delaš itd." iskanje pozorsnoti? - Zakaj potem to delaš, če ne rabiš pozornosti? Mladi bi nato napisali: LOL
    Lp

    ReplyDelete
  5. če ti nekaj delaš in si dober v tem pač napišeš par stavkov o tem in to ne pomeni še nobeno iskanje pozornosti, enostavno pač deliš z ljudmi tvoje dogodke in bereš kaj se dogaja z drugimi. sploh pa take strani so namenjene da se oglašuješ preko njih.

    ReplyDelete
  6. You lost me again.. Dober v pisanju dnevnika? Torej ko objaviš nekaj nočeš da ljudje to preberejo? I guess you do.. Torej si lahko sama na to odgovoriš. Lahko kr črto tukaj potegnemo, ker se argumentiranje iz tvoji strani vrti v zanki.

    ReplyDelete
  7. Anonimnež 1, hvala za tako prečudovit komentar.
    Anonimnež 2, škoda da pišeš, neupaš pa se idenficirat in že drugič poudarjam, če ti kaj ne paše ne beri. Komu pa paše bo pa bral. Vidiš kako preprosto je to. In če je to za tebe iskanje pozornosti tut prav. Si srečen?
    Anonimnež 3, hvala.

    ReplyDelete