Wednesday, September 5, 2012

Sigur Ros


Danes je ata prišel k meni in me vprašal, če vem katera islandska skupina bo danes na trgu Leona Štuklja, ker naj bi bil zelo velik oder, pa dva velika kombija in dvonadstropni avtobusi. Pa sem rekla da ne vem, ampak lahko pa pogledam. Poguglam in najdem Sigur Ros. Seveda mi to ni nič povedalo. Ko pa sem pogledala na Youtubu, pa sem ugotovila, da poznam eno njihovo pesem in to je Hoppípolla. Najbolj sem si jo zapomnila po videospotu, ki mi je bil zelo lep in po eni strani smešen. Tudi melodija je po mojem okusu.

Če bi bil dan malo lepši in če ne bi imela še toliko stvari za naredit in še bi imela eno osebo ob desni, bi se mogoče odpravila. Ampak ne, danes mi ni. Danes je dan, da končno pospravim vse liste in stvari na regalu. Da še uredim nekaj stvari, zdaj ko sem študentka. Seveda, pa me bodo ob vsem tem spremljali Sigur Ros. Kaj te veš, mogoče pa bo mi še celo katera pesem všeč.



Vas pa bi še prosila, če vam je všeč in če se vam da, če bi mi radi pomagali, no če bi… Potem prosim glasujte na tej strani:
http://www.fashionbloger.si/pregled-kreacije/70/Prebujajoca-jesen/

Vsi tisti, ki ste že in tisti, ki ste delili, pa najlepša hvala. Sploh si ne morete predstavljat koliko mi vaša prijaznost pomeni. 

 
Love, Evelina

4 comments:

  1. Meni pa ni znana, kaj je iz kakega filma?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne, je pa bila od njih Festival v filmu 127 Hours, v zadnji špici se mi zdi (:

      Delete
  2. Tudi ne poznam :D, film je pa odličen... :D

    ReplyDelete