Wednesday, February 20, 2013

London: Last Day

  4. dan in naš zadnji dan smo plezali po tem velikem spomeniku in po levih, ki ga ščitijo ter naredii ogromno fotografij.

 Videli ogromno minijev, ki jih enostavno obožujem. Slikali Buckinghamsko palačo ter balkon, na katerem sta se Kate in princ William poljubila po svoji poroki. To je bilo slikano le nekaj tednov po tem. To se zelo dobro vidi, saj bi na mestu kjer je zemlja, morale biti rože. Ampak ljudi z vsega sveta so kampirali ravno na tej trati pred palačo in čakali na poroko. Crazy!
 Če veverici, daš na izbiro pomfri ali jabolko, bo izbrala pomfri. Tako zelo civilizirane so.

 Meni najljubša destinacija. Toliko stilov na eni ulici, nekaj drugačnega in zanimivega. Pogrešala sem edino kakšne klopce v centru dogajanja, da bi si lahko vse to ogledala v sedečem položaju in jedla. Imeli smo tudi to čast, da se je nekdo ravno poročil in smo videli Hammer limuzino in kočijo v belem :$ Ahh.

 Moja druga ljuba destinacija - ne brezskrbi ni muzej. Čeprav je bil zanimiv in kar hitro se lahko zgubiš, tako velik je... Ko se ulični ljudje zberejo in pokažejo kaj znajo in jih ljudje enostavno gledalo in uživajo ob predstavah. In to govorim o masi ljudje. Ta moški na tej palici je vso stvar enostavno obvladal.

Vse kar še je ostalo so lepi spomini in misel, da se še vrnem (:

To je to, o Londonu zaenkrat.

Love, Evelina

1 comment:

  1. It's in reality a nice and useful piece of info. I am glad that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

    My page :: usuwanie zmarszczek

    ReplyDelete