Tuesday, February 5, 2013

Pripetljajčki

 Uvod:
 Cel dopoldan sem mislila, da sem tečna in slabe volje. Tako sem napisala listek, kaj morem kupit in se odpravila v mesto z Tamaro. Občutek ko kupiš dve stvari iz seznama in eno stvar, ki je ni gor. Ampak to je bil šele začetek. Kasneje sem kupila vse iz seznama in ta sploh ni bil majhen.
Tako ugotoviš, da si slabe volje za brezveze. Takrat se luštno šele začne.

Dogodki:
1. pripetljaj: V H&M me zaustavi gospa in reče: "Morem vam povedat, ampak imate zelo lepe dolge lase. So pravi, ne?" Jaz izustim presenečen - ja in hvala. Gospa se pa je nasmejala in odšla.

2. pripeljaj: V C&A sem stala pred ogledalom in poizkušala klobuček. Ker se nisem morala odločit ali si ga kupim ali ne, sem vprašala Tamaro. Pa mi ni znala povedat. Potem sem nasproti mene zagledala punčko (13/14 let staro) in sem jo vprašala: "Kaj praviš ti (videla sem jo prvič in je nisem poznala)? Cela začudena reče: "Paše ti." Pa se ji nasmejim in ji razložim, da se zelo težko odločam in hvala za njeno pomoč.
Res ne vem kaj mi je bilo (:

3. pripetljaj: V trgovini je prodajalka pokazala drugi prodajalki mozolj. Ko sem to videla sem stopila iz vogala in rekla: "Tudi jaz jih imam (in pokazala na obraz). Tista gospa prodajalka brez mozolja je skoraj umrla od smeha. Druga z mozolčkom pa mi je razložila, da je zelo boleč. Res je bilo zelo smešno.

4. pripetljaj: Ko na seznam napišem čaj oljevca namesto olje čajevca (:

5. pripetljaj: BH paletka z 120 ličili. Se mažem z belo, pa mi ni bilo jasno zakaj se tako slabo vidi, če se je prej vedno lepo videlo. Pokukam na čopič pa je bil malo bel. Poizkusim na vekah pa skoraj nič belega. Čez kakšne 3 minute sem ugotovila, da je gor folja..

Nekaj malega od mojih nakupov vam bom pokazala:





Danes je res bil luškan dan z obilo smeha.

Love, Evelina

10 comments:

  1. Taki dnevi so res fajn, čimveč ti jih želim.
    Čaj oljevca zmaga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res so ja (: Hvala..
      Pri tej se še zdaj iz srca nasmejim :P

      Delete
  2. haha dobra si :D Si me kar nasmejala zdej in popestrila zadnje minute učenja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobra ali malce zmešana :D haha. Hvala drugač.. Super, pa ja saj to je ravno moj namen. Je izpitno obdobje in mnogi izmed vas trpite. Smeh pa oblaži vso stresno zadevo :D

      Delete
  3. Vsak dan je lahko dober. Samo odločiti se moraš za to :)
    Si me nasmejala s tem postom :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se strinjam. Se vidi katere knjige berema (:
      To je bil moj namen :P

      Delete
  4. Ojaaa fajn je blo, lepo si obema polepšala dan, da sma se obedve smejali, pa čeprav od začetka sem bla kar v dvomih kak te spravit v dobro voljo čeprav si cel čas nevede bla :P Edino glavno da je par skrbi mimo (čeprav jih je vedno veliko)pa da sma našle vse kar si rabla ... :)

    ReplyDelete
  5. krasen dan si imela. sicer pa tudi jaz sprašujem neznance v trgovinah, kaj menijo, ko sem sama in se ne vem odločiti. :D

    super nakup. blazer in srajčka sta prelepa in ful lepa fotka, prva. večkrat naredi kaj takega. :D

    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo torej le nisem edina (:
      Hvala, bom poizkusila :D

      Delete