Monday, May 5, 2014

Close up



Pozdrav vsem skupaj. 
Zakorakali smo v mesec maj. S tem mesecem sva si zelo blizu. Vedno se ga malce veselim, saj pomeni da je konec deževnega aprila. Konec utrujenosti. Da je čas za sonček in naraščanje temperature. Tako sem se tudi odločila in želim dokazat, da se bom z jutrišnjim dnem, vsaj za en teden, zbujala ob 5ih. Že kakšno leto govorim, kako bi bilo lepo se zbujat ob sončnem vzhodu in iti, ob lepem vremenu, na bližnji hrib in opazovati prebujanje mesta Maribor. Ali pa kako bi bilo super že do 12h vse narediti in imeti cel dan občutek, kako dolg dan je za menoj. Tako da poročam o mojem uspehu ali neuspehu. Čeprav v vsakem primeru je uspeh. Že samo to, da se tega lotim in da bom hodila prej spat, saj sem drugače bolj znana kot nočna ptiča. Mislite da bo mi uspelo? Glede na to, da so dejstva, da hodim večinoma po polnoči spat in da poležavam do 9h ali 10h.
Samo prejšnji teden sem se malo pripravljala in se zbujala ob 7h, pa še to zato ker sem se morala, saj sem se nekje potepala. Tudi zaradi tega so prvomajske počitnice nekaj posebnega. Obožujem te izlete. Več o tem kje sem se potepala, kaj in zakaj, pa naslednjič.
Kam pa ste se vi odpravili med prvomajskimi počitnicami?

Love, Evelina


Photo by: Aljaž Senčar
Nakit by: Ines Kos



22 comments:

  1. Kako si lepa na teh fotkah. :) Se že veselim posta o tvojem potepanju. :)

    ReplyDelete
  2. Uuu, vso srečo! Jaz sem se lih prej spominjala jutranjega posedanja na balkonu okrog 6 ure, ko se dan prebuja in se odločila, da se jutri on pol šestih vstanem. Upam, da mi uspe (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. In ti je uspelo? :D Me prav zanima... Hvala za vso srečo. Upam, da jo še prejemam, bi jo še malo potrebovala :P

      Delete
  3. sploh ne dvomimo v to da ti bo uspelo :) maj je pa itak zmaga

    ReplyDelete
  4. Lepe fotke! Čudovita si!
    Že kakšna dva meseca, mogoče dlje, se zbujam ob petih (oz. vsaj šestih, in ja vsak dan ne gre, ampak prespana jutra so izjeme) in moram reči, da je to najboljša navada, kar sem jo razvila. Če rabiš motivacijo zgooglaj Robin Sharma na youtube in te bo napumpal.
    Drugače pa, naštimaj ENO budilko in ko zvoni sam vstani, brez prigovarjanja kako lahko to narediš jutri. :P

    Veselim se naslednjih objav! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U, kak kul tip, hvala za info!

      Delete
    2. Hvala Katarina. Super si, za motivacijo pa sploh. MI je Robin bolj znan kot avtor ne pa kot govorec preko YT, tako da grem prečikirat.
      Jaz pa se veselim tvojih objav (: Čist zares. Vedno dajo misliti!

      Delete
  5. To pa je izziv, ampak ne dvomim da ti bo uspelo.
    Si pa res lepa na fotkah, kot vedno ;)

    ReplyDelete
  6. Vau! Zelo lepa in všeč mi je tvoj make-up. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, sem morala prav it pogledat, kakšen make up imam na fotkah :P

      Delete
  7. Je pa še ena možnost. Nabavi si psa ;)
    Jaz moram vsako jutro 5.20 vstat, da ga peljem na vsaj malo več kot pol urni sprehod, pa to ne samo okrog bloka. Čez čas postane to način življenja ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, ta možnost je najbolj ljubka. Ko te zjutraj peso vstane in te gleda s tistimi svojimi očkami, da ne moreš da ne bi dvignil iz postelje in odšel na sprehod :D (Vsaj mislim si da je ena izmed možnosti, da je tako. Glede na to da nikoli v tem življenju nisem imela psa :D) haha.
      Bom vseeno raje ostala pri budilki :P

      Delete
  8. O super ideja s tem zgodnjim vstajanjem :) Jaz imam sicer uro na 6:20, ki jo včasih tudi prespim, ker sem šla prepozno spat, ampak to je tako lep občutek ko se zjutraj zbudiš in do poldneva že nekaj narediš in imaš občutek, da je še ves dan pred tabo :) Samo jutranji sprehod bi morala jaz še vključit zraven :) Se že veselim objave o tvojem prvomajskem izletu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Škoda da nisva kje blizu doma, bi se lahko spodbujali za jutranje sprehode :D No, se vsaj lahko preko bloga :P

      Delete
    2. Ja sam res škoda! Bi bilo res super imet družbo pri jutranjem sprehajanju :) Ampak bom res to uvedla! Takoj po zajtrku na en sprehod (če le ne bo dežja ;) )

      Delete
  9. To z zgodnjim ustajanjem sem sama poskusila, ampak mi nikakor ne uspeva :) Moj hodi spat okoli 1-2h (včasih celo 3h) in tudi jaz posledično. Je pa dejansko fino, če imaš pred 12:00 kaj narejenega. Eh, če ne prej - ko bo služba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, to pa zna bit problem ja.. :D Ampak glavno da ti je fino in tako kot si rekla... Ko bo služba (:

      Delete
  10. Jaz pa vem da tti bo to uspelo!!!
    P.s. saj veš kaka nama je vse 3 dni :P Če ne drugače te lahko pokličem vsakič pa te spodbujam heh al pa te namsejim :D

    ReplyDelete
  11. Lepotička! Veliko sreče ti želim, ravno nekaj tednov nazaj smo se na predavanjih pogovarjali o tem in je predavateljica (predmet je ravnanje z ljudmi) govorila o tem, da človek potrebuje od 60 do 90 dni, da svoje telo navadi na nekaj novega in mu to pride v podzavest. Z našo skupino smo si zadali, da na dan beremo vsaj 30 minut neke knjige, z drugo skupino so se dogovorili ravno za isto stvar, kot si si ti zastavila - vstajanje ob petih!

    ReplyDelete