Friday, September 6, 2013

Success

Obstajajo stvari, ki niso uspeh. Ni slava. Ni denar ali moč. Uspeh je, ko se zjutraj zbudiš, tako navdušen nad tem, kar si storil, da dobesedno poletiš skozi vrata. Ko hodiš v službo z ljudmi, ki jih imaš rad. Uspeh je povezovanje s svetom tako, da ljudje to čutijo. Ko najdeš način, da povežeš ljudi, ki nimajo ničesar skupnega razen sanj. Ko zaspiš zavedajoč se, da si naredil največ, kar lahko. Uspeh je veselje in svoboda in prijateljstvo. In uspeh je ljubezen.
Iz filma Fame (2009)

Strinjam se s prav vsako povedjo. Najbolj srečna sem ko pa ta uspeh tudi  občutim. (: In mislim, da bi ta uspeh mogli občutiti vsi.Se strinjate z definicijo uspeha?

 Love, Evelina

17 comments:

 1. se strinjam. film je pa superca :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja res je.. Zdaj sem ga že kar nekajkrat gledala. Enostavno obožujem plesne filme (:

   Delete
 2. Vsekakor je odvisno od posameznika. In nikakor ni ozek pojem, kakor mislijo nekateri. Je kar lepo napisano...

  http://www.ajdas.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuu se zelo strinjam s teboj Ajda. In še sreča da ni ozek pojem. Za mene to enostavno velja.. :D

   Delete
 3. dober film. in seveda se strinjam. :D

  ReplyDelete
 4. dobro napisano, moram še film pogledat :)

  ReplyDelete
 5. Super napisano. Morem pogledat film :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanja kar, pa povej, kako se ti je zdel (:

   Delete
 6. Po mojih izkušnjah se uspeha niti ne zavedaš ko ga doživljaš ampak šele potem, ko je mimo in vidiš za nazaj, kaj si dejansko dosegel. Zato je včasih fajn ozret v preteklost, da ti da zagon za naprej. :) Ko si v procesu uspešnega dela si v žarišču tega, kar je ponavadi stresno pa tudi evforično in zato ne vidiš objektivno, potem ko je enkrat mimo pa zagledaš celo sliko in na lastno presenečnje sebe v glavni vlogi. :) Kar se tiče te povedi - uspeh je, ko se zjutraj zbudiš, tako navdušen nad tem, kar si storil, da dobesedno poletiš skozi vrata.

  Se pa strinjam z napisanim samo, da bi jaz to definirala kot srečo. No ja, ali pa gre to eno z drugim. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zelo dobro si napisala. Tisti mali uspehci, ki ti uspejo in se jih zavedaš, ko se zbudiš ali pa tudi takrat ko ti nekdo pove, da ti je uspelo. Ti se na začetku sploh tega ne zavedaš. To je še veliko boljše, saj ti da nekdo zagotovilo, da ti je resnično uspelo. Preverjeno najboljši občutek. (:
   Kaj bi pa sreča brez uspeha in obratno? To gre kar eno z drugim (:

   Delete
 7. Se popolnoma strinjam z napisanim :) Bom pogledala movie ;) xo

  ReplyDelete
  Replies
  1. yeey, vedno več nas je (: Poročaj kak ti bo.!

   Delete
 8. Tudi jaz ga še nisem gledala in zdaj leti na seznam filmov, ki jih še nisem pogledala, ker zveni res odlično. Se pa popolnoma strinjam s Špelo (spela.) Uspešnosti se ne zavedaš takoj. To ne pride takoj, ali pa te morajo celo drugi "opozoriti" nanj.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Točno tako (: Tvoja dolžnost pa je samo to da jo lepo in v miru sprejmeš. Ne da se bahaš ali pa postaneš zaradi tega zvišen. Vsi smo samo ljudje.

   Delete