Sunday, October 7, 2012

Saturday

Preživeta z mojim bratom in njegovo punco. Z njima čas mine 10x hitreje, pri njima jem samo najboljše stvari in vedno si naredimo tako, da nam je fajn.

Dopoldan sem šla k njima na palačinke. Imela sta najbrž 6 marmelad: borovničevo, slivovo iz Srbije, domačo marelično, ringlo+šenekaj, pomarančno iz Shetlandskih otokov (zelo je dobra), vikikremo, pa še mogoče kaj. Ampak Tamara se je potrudila in še naredila neke posebne kreme, tako da smo potem jedli ono. Marmelad se niti dotaknili nismo, razen jaz pomarančne, ker me je zanimalo, kakšen okus ima. Slik žal ni, in če po pravici povem, ne vem zakaj.


Ko so bili želodčki polni, smo pa začeli pleskat, to je bil tudi razlog, zakaj smo preživeli celo soboto skupaj. Bilo je super, packat po steni, to vedno rada delam (:



Ženske počivamo, moški pa delajo. Tak je prav.
Potem pa Tamara, ne ne, saj ženske tudi delamo (:

Zvečer smo pa se odpravili v kavarno Q. Mmmm, božanske sladice. Poleg tega pa niso samo dobre, ampak tudi dobro izgledajo. Naj slikice povedo o čem govorit. Škoda, da ne morem poslikat še okus :P

Moja Rozafa in črna vroča čokolada (vredna tega imena).


Kremšnita na francoski način.

Čokolada in hruška.

Se vam kaj cedijo sline? (:

Love, Evelina

9 comments:

  1. Ja pa iiii kak smo bli pridni pa lepi :D, eh pa saj ne mine 10x hitreje :D se ti samo zdi... :D, kreme so pa ble odlične :D, sladice v Q. pa kapo dol... :D, no glavno da smo se meli super :D

    ReplyDelete
  2. Zgleda, da ste uživali. :) Pa torta... Njam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. V to sploh ni dvoma :P Odlične so bile (:

      Delete
  3. Mmm the cakes likes so good! if you want go to my blog:)
    http://asunshineoffashion.blogspot.it/

    ReplyDelete
  4. Lovely post :D
    The cakes <3
    Maybe we could follow each other? :)

    ReplyDelete
  5. Haha kaki smo :D tak smo gor nareti kot da bi kaj delali :D Tortice zvečer pa so tak ble kot pika na i al pa košček sestavljenke :P Lepo smo izpeljali dan z vsem kaj smo si zadali je blo opravljeno... :)

    ReplyDelete