Saturday, October 13, 2012

Soundtrack

Ne razumem ljudi, ki gledajo film, pa imajo zvok izključen ali na tiho. Okej, še slabše je, če gledaš ameriški film, pa igralci govorijo nemško (sinhronizacija - thanks bro, nisem se mogla spomnit, pa me je žrlo). Takrat je res boljše imeti zvok izključen (:. Ampak o tem ne bom zdaj.

Torej, jaz morem film videt, slišat in čutit, da se me dotakne, pa čeprav pol jočem. Ja jočem, pa kaj, moj ata tudi, podedovala po njem (:


In včasih me kakšni soundtracki, kar presenetijo in si jih želim "vrteti", tudi ko ne gledam filma.

Danes nisem dobra v besedah, jezik se že cel čas zapleta in nastajajo čudne besede. Zato vas zapustim z glasbo. /Huuh, si predstavljate imate fanta/puncu in ko nekaj ušpiči in pričakuje izbruh. Ampak namesto tega rečeš, danes se mi jezik zapleta, zato bom prižgal/a muziko. (: Uh, kak bi bil srečen/na. / --> Samo oplazilo je moje misli.














Kako sem vam zdijo? Težka izbira morem rečt.

Love, Evelina

5 comments:

  1. Malenkost :D, iz filma The Beach in Walk the line sta najboljša soundtrack-a :D

    Ni hujšega ko slišiš v nemški sinhronizaciji švarcija v Terminatorju 2 (I'll be back) enih najbolj znanih fraz iz filmov pol pa nemška sinhronizacija Ich bin Züruck (bljak) tega pacienta Thomasa Danneberga, fraza izgubi pomen pa tudi film, tatalno neprebavljivo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res tebi sta všeč ta dva soundtracka, to pa je zanimivo; no Johnny Cash je itak legenda (:
      Sem vedela, da se boš ti vrgo na to temo :P In jaz se popolnoma strinjam s teboj :D

      Delete
  2. meni so vse dobre. res dobre. :)

    xoxo

    ReplyDelete
  3. Ja če pa sta dve taki znani skladbi, itak da sta mi všeč :D, ostali dve sta mi neznani, zato pa mi tudi nista prišli v uho :D

    ReplyDelete