Tuesday, October 23, 2012

Cake

Redno berem ostale bloge in eden izmed teh je tudi Pepermint. Pred nekaj časom sem zasledila recept in ga delila s Tamaro z namenom, da kdaj skupaj naredimo tole tortico. Na moj rojstni dan pa jo dobim v vsem svojem sijaju, vendar nisem takoj vedela kakšna je. Šele ko sem jo poskusila in s malce pomoči sem ugotovila; z albertovimi keksi in arašidovim maslom. In lahko rečem, da je to ena izmed mojih boljših tort. 

Navzven nič posebnega, ampak ko jo zaužiješ šele ugotoviš o čem govorim (:

Ko dobiš prvo samo to v roke (:



Z vami sem delila še malo rojstno dnevnega vzdušja.

Uzivajte tudi vi, Evelina


4 comments:

  1. oo, verjemi da sem bolj srečna kot pa kakšna prava slaščičarka ko ji poveš da je nekaj dobro, tak da ja samo, da ti je okus všeč! :)( saj meni tudi :P) aiaa nekaj pa moraš vedet da tudi zunanjost čeprav ni nekaj uspela sem jo najtežje nardila, saj brez pravih pripomočkov, prakse in pa idej navsezadnje, sem bla presenečena da je nastala tak lepa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrjamem (: Saj sem videla, da si se tudi potrudila pri zunanjosti, ampak tisto pika na i, je notranjost :P

      Delete
  2. Zgleda dobra :)
    Sam kako maš ti dolge lase! :) S čim jih umivaš, da ti tako rastejo? Jaz si jih puščam dolge že kar nekaj časa, pa se mi je pri zdajšnji dolžini ustavilo in ne gre več naprej :/ Sem se zato odločila, da jih postrižem, mogoče bodo potem kaj bolj hitro rastli ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za dolžino mojih las je kriva dednost. Sploh ne vem s čim jih umivam.. (: različno in odvisno :P Ja Maja, mislim da neboš morala imet daljših, ker tvoji lasje niso navajeni na daljšo dolžino. Jaz naprimer že mam celo življenje dolge in goste. Mislim pa da če bi si jih zdaj (ko sem stara 19)na zelo kratko postrigla, pa nikoli več ne bi bili tako dolgi. To je seveda samo moje mnenje, možno da nimam prav. Mogoče bi ti kakšen frizer znal boljše povedat. (:

      Delete