Monday, October 8, 2012

So(l)

Ne, ne bo kuharski recept. 
Prejšni torek sem sodelovala kot model na modnem projetku So(l), ki ga je realizirala in skovala srbska modna oblikovalka Dragana Ognjenović. Že septembra je celotna modna revija in ta isti projekt bil viden (takrat nisem bila prisotna). Zdaj pa smo morali ponovit, seveda brez modne revije, za goste iz Japonske.

Bilo je super. Zanimiv projekt, lepi čevlji (kar vzela bi jih domov). Nekako največji pozitiven vtis pa je name naredila oblikovalka sama. Večinoma znajo bit te osebe malce zvišene, saj se je že tudi predstavila na New Yorkšem tednu mode. Ampak ona je že samo, ko je stopila skozi vrata, vse lepo pozdravila in se smehljala. Potem pa šla do vsake manekenke (bilo nas je 14) in ji podala roko in se predstavila. S takimi ljudmi je res  super delat. Poleg nje sta bili tudi sestra in nečakinja, ki me je spominjala na malo Suri. Mala je stara okoli 6 let, ampak je bila tako lepo oblečena: oblekico, nogavičke in blazer (ja taki majčken je bil (: ). Mala ima srečo (:

Da si pa lahko predstavljate kako je vse to izgledalo, pa še nekaj slikic (:



Foto: Marko Pigac

Z srbsko modno oblikovalko. Četrta od desne proti levi pa sem jaz.


Razen enkrat za pusta še nikoli nisem imela lasulje. In tako kratke lase, že tudi 10 let ne. Tako da sem se počutila zelo smešno. (:

Kako pa se vam zdim? Naj se postrižem? :P

Love, Evelina

6 comments:

  1. jaaaaa postriži se ... :D

    ReplyDelete
  2. Oo ma sej bi ti prav pašala taka frizura :D

    ReplyDelete
  3. waaauu noooroo ti paše res ne morm verjet da si sploh ti , tak na nekoga me spominjaš, v filmu bi igrala ziher zlobnico haha :D

    ReplyDelete