Friday, October 19, 2012

Današnji dan

Prvič, naj vam sporočim, da je revija uspela. Vse smo lepo naredili. Bilo je super. Seveda, pa mi brez čudovite ekipe, ne bi uspelo. Hvala Moniki, ki je bila moja desna roka in Juliji ter Tini. Tudi vsem manekenkam in manekoma. Ter tudi vodji Qlandii Ptuj in varnostnikom ter hišniku, ki je skrbel za čokoladice in bonbončke v zgornjem nadstropju. In seveda za prijaznost, katere smo vsi sodelujoči bili deležni. Jutri ponovimo vajo. (: Huh, ta vikend je res pester. Ampak samo še jutri (:

Drugič, hvala vsem, ki ste me danes poljubčkali in mi stisnili roko, kateri ste me poklicala, mi napisali sms ali pisali po mojem zidu na fb. Prebrala sem čisto vse, smse tudi odpisala. Za zahvalo vsakemu posebaj na fbu, pa enostavno ni časa, saj se že pripravljam za jutri. Imam še par zadev za naredit. (:

Tretjič... Kaj sem že mislila? Aja, dobila sem že nekaj fotografij. Ja vem, jaz sem pa hitra, pred nekaj urami modna revija, jaz pa že s slikami.





Foto: Madžo Mark


To sta dva izmed šestih stalingov, ki smo jih delali še danes, nekaj ur pred revijo, tako da je bilo bolj ali manj zelo hitro narejeno. Ampak ni slabo, ne? Kako se vam zdi?

Ostale fotografije delim kdaj drugič. Je bila tudi atrakcija na odru, kakšna pa vidite naslednjič (:

Love, Evelina <3


3 comments:

  1. WAW rumena kombinacija <3 to bi z veseljem nosila!

    ReplyDelete
  2. oba stajlinga sta super. Čisto po mojem okusu. Pulover na prvi fotki je božanski <333
    in še sovica zraven pa kapica. popolno!
    Drug mi je všeč zaradi hlač. Super skombinirano. Morem poiskati svoje sive hlače. :)

    xoxo

    ReplyDelete